Drömköket – L-formade kök med vita luckor (här är 21 fina L-kök)

När vi renoverar kök väljer vi helst ett L-format kök med vita luckor. I genomsnitt innehåller vara kök 14 skåp, men som alltmer byts ut mot praktisk lådförvaring. Vi tänker helt enkelt både på funktionalitet och stil när vi planerar kök.

L-formade kök med vita luckor och lådor istället för skåp. Kökstrenden   är tydlig enligt försäljningsstatistik från Epoq-kök och Elgiganten.   Förkärleken för släta vita luckor består alltså, dock kommer   shaker-luckorna med mer rustik karaktär mer och mer.

Det L-formade köket tilltalar då det erbjuder optimerad arbetsyta och bra arbetsflöde, kastrullskåp i hörnet och ger utrymme för en fristående köksö.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Källa: Epoq, Elgiganten 

Bildkällor: hgtvremodels.com, denoxa.com, decorpad.com, architectoo.com, chicdesignideas.com, sfallstars.com, gzdonghuang.com, knaro.com, remodelista.com, hitmedu.com, orlili.com, varrell.com, houzz.com, freesharing.org

Läs också:

Nya kökstrenden – 9 kök i shaker-stil

8 smarta tips när du ska inreda ditt sovrum

21 katter som visar att möbler är överskattat – if it fits it sits

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!