Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Gå en inredningskurs med Sköna hem!

Sköna hems populära, exklusiva inredningskurser ger dig fördjupad kunskap om inredning, färglära, ljussättning, möblering och olika möbelstilar.

I över 20 år har vi hållit våra unika och mycket populära inredningskurser. På våra exklusiva kurser får du personlig handledning av våra erfarna, proffsiga kursledare. Vi ger dig nycklarna till att bli ännu bättre på att inreda personligt & vackert. Vi guidar dig i fördjupad kunskap om färglära, ljussättning, möblering och olika inredningsstilar. Allt inom ramen för en underbart inspirerande kurs, fylld av gedigen inredningsglädje!

INREDNINGSKURSER

Grundkurs i inredning de luxe – 2 dagar
Läs mer och boka 

Fortsättningskurs i inredning de luxe – 2 dagar
Läs mer och boka 

Avancerad projektarbeteskurs i inredning – 2 dagar + projektarbete
Läs mer och boka 

Företagskurs i inredning
Läs mer och boka  

___________________________________________________________

Väljer man att gå samtliga 3 steg, grundkurs de luxe, fortsättningskurs de luxe och avancerad kurs blir man tilldelad ett sammanfattat kursintyg med diplom och titeln inredare.

___________________________________________________________

Kursdatum

Hösten 2023:
Grundkurs de luxe 23-24 september
Fortsättningskurs de luxe 21-22 oktober
Avancerad kurs 18-19 november

Kursledare

Ulrica Hansson visste tidigt att det var inredning hon ville arbeta med. Hon har det i händerna. På 90-talet gick hon en treårig utbildning, interior design technology, i Fort Lauderdale i Florida. Hon har allt sedan dess arbetat som inredningsarkitekt. Ulricas uppdrag har varit så vitt skilda som hotellinredning, kontor och sedan 20 år är det privata inredningar som får liv genom hennes säkra öga och skaparglädje. Kursledare är hon sedan år 2000 och hon gillar skarpt att möta inredningsintresserad och lära ut hur man hittar smarta lösningar och låter det praktiska gå hand i hand med design.

Kursledare Ulrica Hansson. Foto: Mikael Dubois / Mikael Dubois

Kurslokal

Kurserna hålls på Hotel Best Western Kom, Döbelnsgatan 17 i Stockholm, T-banestation Rådmansgatan. Du erhåller 15 % rabatt på logipriset vid bokning av hotellrum i samband med kurstillfällena.

Uppge kod: SKÖNA HEM
För bokning kontakta: skonahem@ulricahansson.se

Villkor

Efter bokningsbekräftelse är anmälan bindande. Alla om- och avbokningar debiteras med en avgift på 1 800 kronor. Avbokas kursen med mindre än 31 dagar innan kurstillfälle debiteras hela kursavgiften.