Foto: Ikea

Ikea släpper ny förvaring – här är våra favoriter

Ikea har, med hjälp av sju formgivare, tagit fram kollektionen "Sammanhang" med fokus på förvaring. Allt från de minsta av lådor till glaskupor och större förvaringsmöbler – med stil och funktion som gemensam nämnare.

Mycket av det vi har i hemmet finns i skåp bakom en stängd lucka av en anledning, men design och fina saker vi samlat på oss under åren förtjänar att få en central plats i rummet. Ikeas nya serie "Sammanhang" är förvaring som syns, till alla små- och stora saker du verkligen vill ha framme.

LÄS MER: Pastellfärg och inbjudande soffor – nyheter hos hos Ikea!

IKEAs nya kollektion "Sammanhang" – stilig och funktionell förvaring

– Min tanke med "Sammanhang" skåp var att skapa en möbel som både kunde gömma och visa upp dina saker. Idén fick jag när jag såg de vinklade speglarna vid frukt- och grönsaksdisken i min matbutik. Kunde jag använda samma teknik för att förstärka intrycket och låta sakerna få glänsa när dörrarna öppnas? säger Hanna-Kaarina Heikkilä, designer.

Redaktionens favoriter i kollektionen:

Foto: DANIEL WESTER
Foto: © Inter IKEA Systems B.V. 2018
Foto: DANIEL WESTER
Foto: Ikea
Foto: DANIEL WESTER
Foto: DANIEL WESTER
Foto: DANIEL WESTER
Foto: DANIEL WESTER
Foto: DANIEL WESTER
Foto: DANIEL WESTER

"Sammanhang" förvaring börjar säljas i augusti 2018.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!