Hur ska jag renovera min sons rum?

Jag har en son som pluggar till arkitekt och har tänkt renovera hans rum, då han kommer att bo hemma flera år till medan han studerar klart. Jag har en tanke på att sätta in ett stort arbetsbord mitt i rummet, fristående

Fråga

Hur ska jag renovera min sons rum?

Jag har en son som pluggar till arkitekt och har tänkt renovera hans rum, då han kommer att bo hemma flera år till medan han studerar klart.

Jag har en tanke på att sätta in ett stort arbetsbord mitt i rummet, fristående. Men vet inte riktigt hur jag ska möblera till, vilka stolar som passar och så vidare. Tänkte ha 3 ”stationer” på den stora arbetsplatsen.

Och hur gör jag för att få in lite färg i allt det vita, då jag har tänkt mig vita väggar som bas. Har du några tips på roliga detaljer?

Gunilla

Svar

Hej Gunilla!

Jag tycker att du ska satsa på en tidlös klassiker som håller, en möbel som sonen kommer ta med sig när han flyttar hemifrån.

TOLIX är en tung och stadig plåtpall som man sitter skönt på. Man kan även köpa en dyna till om man vill.

Plåtpallen börjar bli ett begrepp även här i Sverige. Stolarna från TOLIX lilla fabrik i Frankrike passar in i alla miljöer, även bland stilmöbler. De är tillverkade i stadig plåt och lackade i en mängd olika färger.

Designen är gammal och genuin från 1930 - de tillverkas än idag för hand på samma fabrik som då.

Och det roligaste är att den finns att få i flera härliga färger som gör att du kan blanda kring bordet för att få in färg!

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!