Horoskop – så inreder väduren

Inredningshoroskop – väduren – så inreder väduren.

Väduren – förvaring och färg

(21 mars – 20 april)

Färg kanske är att ta i, men även om väduren älskar vitt och rent, för att snabbare kunna få saker gjorda, behöver de också de där få färginslagen för att känna att deras omgivning lever.

Blommor är viktiga, levande växter och husdjur är aldrig främmande, och hellre ska det kännas originellt och smart än dyrt och pråligt. Enkla, smarta men inte alltid självklara föremål hittar man ofta i en vädurs hem, små saker som de har mer emotionella band till, kanske spontana inköp från en resa eller loppisrunda, som ändå verkar betyda hela världen för dem fastän de inte har tid att damma dem.

Förvaring är något väduren älskar - att ha massa grejer framme hela tiden är ju superirriterande – och kan spendera timmar att hitta bästa lösningen för. ”Förvaring, det är lösning på allt Sofia” sa en av mina bästa vänner, vädur, till mig en gång. Och tyckte nog på riktigt att hon hittat meningen med livet. Hur många små burkar och hyllor hon släpat hem från loppisar vet nog ingen.

Läs också:

Oxen – lugnt och tryggt

Tvillingarna – socialt och stimulerande

Kräftan – köket och krypinet

Lejonet – öppet och lättstädat

Jungfrun – enkelt och tilltalande

Vågen – stilren och tydlig

Skorpionen – säkert och privat

Skytten – utomhusbibliotek? Låter bra, jag tar det

Stenbocken – klassiskt med hög funktionalitet

Vattumannen – unikt och nyskapande

Fiskarna – välkomnande och öppet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!