Mamman förvandlade den trista trappan till något alldeles magiskt

Med lite budgetfärg och en härlig dos inspiration från några av våra mest älskade bokklassiker gjorde en pysslig användare på Reddit om sin trappa till något helt fantastiskt - kolla in det här!

"Visa mig din bokhylla och jag kan säga vem du är", är ju ett känt talesätt. Men i det här här hemmet är det snarare trappan du ska spana in. En användare på Reddit som kallar sig Ladybird Slayer delade med sig av sitt senaste pyssel, en idé som hon själv fått på Pinterest.

Att måla trappstegen som pärmarna på familjens favoritböcker var från början ett sätt att spara pengar. Istället för att renovera trappan satsade de på ett mycket häftigare alternativ och nu finns ett härligt berg av klassiker som "Sagan om Ringen", "Den gamle och havet" och "Game of thrones" att beskåda i familjens hem. Bara vi som tycker att det är magiskt?

Trappan i sitt ursprungliga skick samt de olika stegen inför detaljmålningen.

2. Översta trappstegen.

3. Mittensektionen.

4. Nedersta trappstegen.

Och såhär ser trappan ut i sin helhet.

Så fint! Och kanske ett härligt pyssel för regniga dagar i sommar?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + lyxiga produkter från Rituals för endast 199 kr. Köp nu!