Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Inreda en liten hall – här är minidetaljerna som gör hela intrycket

En liten hall kräver genomtänk inredning för att det ska funka rent praktiskt. En hatthylla är en klassiker i en hall och finns i många olika mini-varianter. Spana in dessa tips till den lilla hallen.

https://apprl.com/al/52g9/https://royaldesign.se/mirror-vaggspegel?gclid=EAIaIQobChMIj5bUy-vz5QIVVqmaCh1BXAybEAQYASABEgJccfD_BwE#/127343Oavsett om du har en mindre eller större hall så är förvaring och funktionalitet a och o. Hallen har två stora uppgifter att fylla: Dels är det platsen där alla familjemedlemmar ska få plats med skor, väskor och ytterkläder. Och dels är det, inte att förglömma, det rummet som dina gäster först skapar sig en bild om dig och ditt hem. Det vill säga, samtidigt som hallen har den i många avseenden otacksamma uppgiften att vara hemmets avställningsplats, ska det helst också finnas ett lugn och en harmoni. Lösningen stavas smarta detaljer! Varsågoda, här ett litet urval av smarta lösningar till en liten hall.

1. Skohylla i miniformat

En liten skohylla för endast ett par skor tar minimalt med plats. Köp flera och sätt där det får plats. Lika snyggt som praktiskt.

Step S skohylla, 420 kr. Köp skohyllan här.

2. Smart förvaring i miniformat

En liten minihylla med plats för både mössor, handskar och hängade jackor och kappor.

Mitten Shelf Korg/Krokar i mässing, 725 kr. Köp förvaringskorgen här. 

3. Hattylla i miniformat

En hatthylla som gjord för en minihall. Förvaring och upphängningsmöjligheter i miniformat. Stilren och funktionell på samma gång. Full pott!

Hatthylla 9, i aluminium, 2 567 kr. Köp hatthyllan här.

4. Formskön (och praktisk) hatthylla

Kite hat rack, 900 kr, i svart metall är formgiven av Kent Johansson, Asshoff & Brogård. Köp hatthyllan här.

5. En smal spegel

Minimalistisk men allt du behöver. En helfigursspegel som passar i den smalaste hall, plus en nätt liten hylla för småsaker du behöver lägga ifrån dig.

Mirror Väggspegel, SMD design, 940 kr. Köp spegeln här. 

6. En stege till hallen

Har du ont om möjligheter till praktisk förvaring i din hall så kanske en stege kan vara något för dig? En stege sväljer många ytterplagg, är lättplacerad och mobil.

Brun bambustege, House Doctor, 1 602 kr. Köp stegen här.

7. Förvaringspall

Smart på så många sätt, en pall som erbjuder både sittmöjlighet samt förvaring. Just denna förvaringspallen är tillverkad i björk och lackad i svart eller vitt.

Fame, förvaringspall från Confident living, 1 450 kr.

8. Belysning

Har du tänkt på att även hallen kräver sin mysbelysning. Förutom en starkare taklampa som kan behövas under årets mörkare månader vill du ha en finare stämningsbelysning. DIY lampan från House Doctor ger både mys och stil!

DIY lampa, House Doctor, 969 kr. Köp DIY lampan här. 

9. Förvaring i korg

En korg skapar en naturlig stämning i rummet och rymmer allt möjligt som inte behöver synas i hallen precis hela tiden. Just den här korgen är slitstark och gjord av sjögräs - ett av de äldsta flätade materialen.

Seagrass Korg 35cm, 299 kr. Köp korgen här.