Hjälp oss att planera hallen!

Vi vill också göra om i hallen, och behöver en städgarderob, förvaring för ytterkläder och eventuellt för handdukar. Och en sittplats.

Skulle också vilja ha hjälp att färgsätta i hallen. 

Susanne

Fråga

Vi vill göra om i hallen och behöver en städgarderob, förvaring för ytterkläder, eventuellt också för handdukar. Och en sittplats.

Vill skulle även vilja ha hjälp att färgsätta i hallen. 

Susanne

Svar

Hej Susanne!

Jag tycker att ni ska satsa på att platsbygga en möbel i hallen som har alla funktioner ni önskar och där ni kan förvara både ytterkläder och städredskap. I möbeln jag har ritat finns det en inbyggd sittplats med spegel och två hyllor för mössor och handskar samt några krokar för ytterkläder. Under sittplatsen finns det rum för skorna. I skåpen närmast taket kan ni ha saker som ni inte använder så ofta. 

Om ni vill kan ni avskärma hallpartiet med en frostad glasskiva. Då blir utrymmet mer privat utan att ni förlorar i ljusinsläpp. Till färgsättningen föreslår jag att ni använder samma färg på dörren, träpanelen och den nya möbeln. En varm och stark färg passar bra, kanske orange eller rostbrun. I övrigt tycker jag att ni ska välja en varm vit färg för att få det ljust i hallen.

Anna Montagut