Få en häftig hall med tatueringsmönster

Vi har just köpt ett hus som vi håller på att totalrenovera. Problemet är att jag inte vet hur jag ska göra med vår stora hall, där det finns en perfekt plats för en fondtapet. Det hör till saken att jag är tatuerare till yrket och

Fråga

Få en häftig hall med tatueringsmönster

Vi har just köpt ett hus som vi håller på att totalrenovera. 

Problemet är att jag inte vet hur jag ska göra med vår stora hall, där det finns en perfekt plats för en fondtapet. Det hör till saken att jag är tatuerare till yrket och älskar den mönster-stilen på tapeter. Har dock inte hittat något som jag fastnat för direkt.

Vad ska jag göra? Har du några förslag? 

Tessan 

Svar

Hej Tessan!   

Jag älskar själv allt som har med tatueringskonst att göra, och det finns enormt härliga mönster med mycket färg - tyvärr är det svårare att hitta en tapet i den stilen.

Killarna i tv-serien Miami ink startade ett eget klädmärke med just tatuerar-motiv på, gå in på hemsidan http://www.ruthless-toothless.com/ . De levererar snygga tapeter även till vårt avlånga land!

Annars kan du göra ditt eget motiv och trycka upp din egen tapet på t.ex. Your wallpaper eller Eco tapeter.

Du kommer att få den häftigaste hallen i hela området!

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + lyxiga produkter från Rituals för endast 199 kr. Köp nu!