Gardiner

Genom att byta gardiner kan man snabbt, enkelt och - i många fall - billigt ändra känsla och stil på ett rum. Sköna hem ger dig inspiration och tips om hur du kan göra om i ditt fönster.

Gardiner påverkar känslan i rummet. Utan gardiner blir rummet kalt, ekande och utsatt för både insyn och väderlek. En tunn gardin som släpper in mycket ljus passar bra på sommaren medan ett tjockare gardintyg är att föredra på vinterhalvåret. Gardiner är lätta att byta ut, så var inte rädd för att våga lite mer.

Förutom gardiner skriver Sköna hem om allt som har med ditt boende att göra i inredningsreportage, intervjuer och frågespalter. Sköna hem är Sveriges ledande och mest välrenommerade inredningstidning i internationell klass. Den ger i första hand inspiration och köpråd, men också fördjupad kunskap om hur man med inredningens hjälp skapar ett personligt boende. Sköna hem är genom sin användbarhet första val för en läsekrets som är intresserad av ett vackert hem och av att följa med i det allra senaste.

För gardininspiration kika i vårt galleri, Gardiner.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!