Roligaste Ikea-hacket till barnen – så här har du aldrig sett en pall förut!

En leksaksspis är ofta en mycket populär leksak att placera i barnrummet. Men istället för att köpa en dyr massproducerad så kan du faktiskt göra en själv – med hjälp av pallen Oddvar från Ikea. Ett supersmart hack som går snabbt och lätt att göra!

Visst kan man köpa en leksaksspis direkt från leksaksaffären, men roligare vore ju att ha något unikt hemma – som ingen annan har. Dessutom blir det även billigare. Med hjälp av pallen Oddvar från Ikea fixar du barnens nya leksaksugn lätt som en plätt – då det här är ett riktigt superhack! Och att göra en egen variant av den populära leksaken är faktiskt både snyggt och enkelt, och krävs inget mer än att du kan hantera lite målarfärg och en skruvmejsel.

Läs mer: 11 fantastiska och kreativa ikea-hacks till ditt sovrum

Ikeas Oddvar blir barnens leksaksugn med detta superhack!

Det är en person från Tyskland som lagt upp tipset på en sida för ikea-hacks för att fler ska bli inspirerade. För att göra den här fina leksaksspisen så behöver du pallen Oddvar, ett par krokar och några knoppar. Med lite olika färger samt några skruvar (för att fästa krokarna samt knopparna med) så är barnens nya leksaksspis klar på nolltid.

Och vi tror att den kan bli väldigt populär hos de små där hemma, och att det kommer lagas många stora och goda festmåltider på Oddvar.

Från en enkel pall i massivt furu av modellen Oddvar:

Till en väldigt söt leksaksspis på nolltid:

För mer precisa instruktioner, titta in här där hacket kommer ifrån.

Läs mer: 18 kreativa sätt att uppdatera dina ikeamöbler i vardagsrummet