Färgsprakande barnrum

Ett rum med enkel bas, vita toner och smart förvaring är därför är en bra grund i barnrummet. Sedan får detaljer och textil spegla framfarten från liten till stor.

Barnrummet är färgglatt men med en vit bas. Rummet är ganska litet men ändå mysigt och praktiskt. Här har man valt att låta mitten av golvet vara fritt från möbler för att skapa lekyta. Men man skulle också kunna dela av rummet mellan barnens sängar genom att ställa förvaringshyllan, som saknar bakstycke, som en avdelare med kortsidan mot väggen. Eller fästa ett skirt draperi i taket för att kunna dra för eller öppna upp efter behov. Detaljerna, som vimpelgirlangerna i taket och Heddas sänghimmel, ger glad karnevalskänsla.

Detaljerna, som vimpel­girlangerna i taket, ger glad karnevalskänsla.

Läs mer

Tonårsrum för gänghäng

Klart att tonåringen ska ha det största sovrummet! Här ska arbetsplats, säng och ”häng”-ytor för kompisarna få plats i samma rum. Så gott som en egen lya – men utan att ha flyttat hemifrån.

Läs mer

Utvalt för yngre

Giraff med belysning, tapet man får måla på och karamelliga toner. Här får kreativiteten rum!

Läs mer

Mer färg i vårt galleri färg.

Mer förvaring i vårt galleri förvaring.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + lyxiga produkter från Rituals för endast 199 kr. Köp nu!