Spirit of spa – det har aldrig varit lättare att skapa hemma-spa

Våtrumsplast gör det enkelt att skapa ett eget hemma-spa. Forbo har tagit fram en ny våtrumskollektion med inspiration från naturen.

I väl befästa mosaik-, betong-, tadelakt- och kalkstenstider vill vi slår ett slag för våtrumsplasten. Forbo Flororings har tagit fram en ny våtrumskollektion, Spirit of Spa. Mönsterinspirationen är hämtad från naturen för att skapa en spakänsla i badrummet. Kollektionen Spirit of Spa innehåller 29 olika väggalternativ, 24 olika golvmönster och 16 olika bårder.

Enligt Birgitta Hallin, Produktchef på Forbo Flooring gör våtrumsplasten det extra enkelt att skapa ett hemma-spa av fyra olika anledningar:

1. Priset, våtrumsplast är billigare än kakel och klinker.

2. Det inbyggda tätskiktet gör installationen betydligt smidigare.

3. Korrekt satt våtrumsplast minimerar fuktskador.

4. Plasten är extremt tålig och de få skarvar som finns har svetsats  ihop med högsta precision. Det innebär en i det närmaste helt slät yta,  vilket är optimalt ur hygiensynpunkt.

Läs också:

Badrum utöver det vanligta – 14 lyxiga hemma-spa

33 enkla sätt att förändra ditt badrum

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!