Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

7 smarta badrumstrender för ett snyggt och funktionellt badrum

Badrumsrenoveringstips. Multifunktionellt, vanliga möbler och dubbla uppsättningar är några smarta och trendiga funktioner som ger ditt badrum det lilla extra.

1. Fler och fler väljer vanliga möbler till badrummet, istället för traditionella badrumskommoder och förvaring. Vanliga möbler och detaljer som speglar och tavlor skapar ett personligt badrum och ett rum som uppmuntrar till umgänge.

2. Speciellt på morgonen då de flesta är under tidspress är det smart med dubbla handfat, alternativt ett extra brett handfat och dubbla kranar.

3. Samma med dubbla duschar, tidsbesparande, men också symmetriskt vackert och tar inte mer plats än ett badkar.

4. Det blir viktigare och viktigare med multifunktionella och generösa förvaringsmöjligheter som gör det möjligt få plats med umgängesyta i badrummet.

5. Vi ser mer och mer av naturen i form av växter i badrummet. Det är vackert och växterna trivs utmärkt i den fuktiga och varma mijlön.

6. För att bryta av och jobba med kontraster i det vanliga enfärgade badrummet blir det effektfullt med en mönstrad fondvägg, eller badrumsgolv.

7. Det är dock fortfarande vitt, svart och naturfärger som dominerar i de svenska badrummen. Vågar man inte ta ut svängarna i form av materialval är en enfärgad bas perfekt om man vill jobba med utstickande detaljer i form av kranar eller textilier.

Bildkällor: aureasf.com, bieicons.com, typepad.com, treeinggear.com,  shelterness.com, blog.chavahkinloch.com , trendecoration.com

Läs också:

Badrumsbelysning – 19 snygga lampor till badrummet

33 enkla sätt att förändra ditt badrum

Lantligt och möblerat – badrummet går i fransk stil

17 bästa inspirationstipsen till din gästtoalett