Foto: Pernilla Hed

Inred så ditt badrum känns lite lyxigare – 6 enkla knep

Om du vill få ditt badrum att kännas lite härligare och lyxigare finns det massor du kan göra. Vi tipsar om sex saker som verkligen kommer göra skillnad för ditt badrum.

1. Dekorativa kakelplattor

Det finns en uppsjö av vackert mönsrade kakelplattor. Ett mönstrat golv, eller ett kakel som bryter av i duschen ger badrummet wow-faktor!.

Foto: Anitta Behrendt

2. Spegel, spegel på väggen där

En spegel som har en kreativ form eller en väldigt fin ram gör mycket. Om du vill att spegeln verkligen ska ge ett statement ska spegeln vara större och ramen får gärna vara extravagant.

Foto: ANNE NYBLAEUS

3. Vacker belysning

Ljus och lampor smyckar badrummet. Välj lampor som ger bra smink- och städljus, men som ändå blir något vackert att vila ögat på.

Foto: Martin Cederblad

4. Fristående badkar!

Har du mycket plats i badrummet? Satsa på ett fristående badkar – de gör att badrummet känns härligt lyxigt och det är ju dessutom väldigt härligt att ta ett varmt bad efter en lång dag.

Foto: Pernilla Hed

5. Lyxiga produkter

För att badrummet ska kännas riktigt härligt och mysigt är det klart att man ska ha lyxigare produkter. Det behöver verkligen inte kosta skjortan, men du kanske inte hittar de rätta produkterna på hyllan i matbutiken.

Foto: Johan Carlson

6. Grönt är skönt

Foto: Johan Carlson

Addera en växt i badrummet! Det ger djup till badrummet och det gröna blir en härlig färgklick.

LÄS MER: Inred ditt hem med feng shui – så lyckas du
LÄS MER: 
Inred med en trendig dagbädd – 7 populära modeller 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + lyxigt bäddset för endast 199 kr. Köp nu!