Foto: Pernilla Hed/Anne Nyblaeus

Inredningsknepen som får ditt badrum att kännas lite lyxigare

Om du vill få ditt badrum att kännas lite härligare och lyxigare finns det massor du kan göra. Vi tipsar om sex saker som verkligen kommer göra skillnad för ditt badrum.

1. Dekorativa kakelplattor

Det finns en uppsjö av vackert mönsrade kakelplattor. Ett mönstrat golv, eller ett kakel som bryter av i duschen ger badrummet wow-faktor!.

Foto: Anitta Behrendt

2. Spegel, spegel på väggen där

En spegel som har en kreativ form eller en väldigt fin ram gör mycket. Om du vill att spegeln verkligen ska ge ett statement ska spegeln vara större och ramen får gärna vara extravagant.

Foto: ANNE NYBLAEUS

3. Vacker belysning

Ljus och lampor smyckar badrummet. Välj lampor som ger bra smink- och städljus, men som ändå blir något vackert att vila ögat på.

Foto: Martin Cederblad

4. Fristående badkar!

Har du mycket plats i badrummet? Satsa på ett fristående badkar – de gör att badrummet känns härligt lyxigt och det är ju dessutom väldigt härligt att ta ett varmt bad efter en lång dag.

Foto: Pernilla Hed

5. Lyxiga produkter

För att badrummet ska kännas riktigt härligt och mysigt är det klart att man ska ha lyxigare produkter. Det behöver verkligen inte kosta skjortan, men du kanske inte hittar de rätta produkterna på hyllan i matbutiken.

Foto: Johan Carlson

6. Grönt är skönt

Addera en växt i badrummet! Det ger djup till badrummet och det gröna blir en härlig färgklick.

Foto: Johan Carlson

LÄS MER: Antika speglar, konst och mässing i Emelies romantiska badrum

LÄS MER: Se parets drömbadrum: ”Underbart att ligga i badet och titta på stjärnhimlen”