17 bästa inspirationstipsen till din gästtoalett

Är det någonstans du kan vara kreativ över gränserna borde det vara din gästtoalett. Släpp loss fantasin på det lilla utrymmet. Här är inspirationen!

En gästtoalett är ofta liten, och kanske inte används så ofta. Här finns möjlighet att vara kreativ och gå loss med färger, tapet och material. På gästtoaletten finns potential att prova sig fram och förändra lite efter humör då det inte går åt så mycket material. Hur vill du ha det på din gästtoalett? Fransk stil, betong, någon stormönstrad tapet, färg, marin stil, guld och krusidulliga lampetter? Möljligheterna är oändliga!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15. 

16. 

17.

Bildkällor: free-home-decorating-ideas.com, heartfireathome.blogspot.com, www.jacquelynclark.com, edgewaterdesign.blogspot.com, www.evollt.com, peppermags.blogspot.se, www.adwhole.com, completely-coastal.com, trendir.com, imactoy.com, oyster.com

Läs också: 

Detaljerna till ditt badrum – bästa kapen från Ikea

Romantiska badrum – kristallkrona pricken över i

23 badrum med vit marmor som bas

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + lyxiga produkter från Rituals för endast 199 kr. Köp nu!