Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Åtråvärt just nu: Porslin som slungat ur galaktiska stormar

Ut ur det stora svarta kränger farkoster från fjärran solsystem. Vi står på randen till en ny tid, ett annat liv. Här är fat och vaser vi önskar oss just nu!
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Vaser från holländska Oddness, V3, 24 cm hög, 1 720 kr, V2, 19 cm hög, 1 940 kr, soop-sthlm.com. Bubblorna blåses in i glasyren med en särskild teknik och ger varje föremål en unik yta.

Bortom stoft och damm,nya former träder fram

Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Litet fat Galaxen, 300 kr, Oskar Ek/Konsthantverkarna. Prickig tallrik, 300 kr, Erika Petersdotter. Tallrik Havet, 2 500 kr, Studio Ek/Props by Kampmann. Större fat Galaxen, 2 200 kr, Oskar Ek/Konsthantverkarna.

Ur Sköna hem nr 8, 2018

Av REBECCA KOBUS Foto WOLFGANG KLEINSCHMIDT

LÄS MER:

Sommarens vackraste dukningar – massor av inspiration

Res till Japan med Sköna hem!

12–19 november 2018

Sköna hems exklusiva resa till Japan bjuder på två sidor av det fascinerande landet: Det ultramoderna Japan, med världsledande inredning, arkitektur och teknologi – och det historiska Japan, med uråldriga tempel, zenträdgårdar, kejsarpalats och samurajstäder. Följ med!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!