DIY: 3 snygga hemmafix du kan göra av vanliga glasflaskor

DIY av den enklaste sorten gör du med vackra flaskor. Recykla dem till vackra vaser, ljusstakar och lampor. Flaskor med vackra former och glasfärger gör DIY-projektet extra vackert.

DIY 1: En ljuvlig äng av blommor

DIY-projekt behöver faktiskt inte vara svårare än såhär. Samla udda flaskor och tvätta bort etiketter ordentligt. Tillsammans blir de ett vackert vasbord för sommarens alla blommor.

DIY 2: Lampor av recyklade flaskor

Bild: Idlights.com

Recyklade glasflaskor blir såhär vackra pendellampor! Superfina över köksön, i fönstret eller som punktbelysning i kluriga hörn.

DIY 3: Spraymålade vinflaskor som ljusstakar

Bild: Hackable.com

Att ta gamla vinflaskor och använda som ljusstakar gör typ varenda pizzeria runt Medelhavet. Och sagofigurer by både Dickens och Disney. Intet nytt alltså. Men se här så snyggt det blir om du först spraymålar flaskorna först. Ett helt gäng flaskor sprayade i olika nyanser av mässing, koppar och guld blir festkvällens fägring och snackis.

LÄS OCKSÅ:

11 smarta och snygga Ikea-hack till ditt kök

17 tips på dukningar och dekorationer

Grundaren till Granit öppnar dörren till sitt privata hem - kika in!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!