ANNONS

Innehåll från Samsung

Foto: Samsung

Så inreder du med din TV – rum för rum

Vardagsrummet, köket eller sovrummet. TV:n har inte längre bara en central plats i hemmet utan kan användas i hemmets alla rum som en del av inredningen. Här är tips på hur du kan inreda med din TV, rum för rum.

Låt din TV ta plats i varje rum och gör den till en del av din inredning. 

Samsungs olika modeller låter dig skapa en tavelvägg, flyttar dina filmupplevelser utomhus eller låter din TV smälta in i bakgrunden. 

Vi tipsar om hur du på bästa sätt kan göra för att inreda med din TV i alla rum.

Del av en tavelvägg

Lek med storlek och stil och gör din TV till en del av din tavelvägg i vardagsrummet. Blanda ramar och motiv och placera din TV i mitten. För att få ännu mer känsla av att din TV smälter in i inredningen använder du The Frame från Samsung som är en TV med kristallklar bild tack vare QLED-teknologi när den är på, och ett konstverk när den är av. 

Du kan välja mellan att visa olika konstnärliga alster eller dina egna personliga fotografier när du inte tittar på din TV.

För en ännu personligare touch kan du köpa till ramar separat som matchar din inredningsstil. Tack vare one invisible connection, tillgängligt från 43” och uppåt, leds all ström och data till TV:n via en transparent kabel, som smälter in i omgivningen. 

The Frame finns i 32”-75 och den minsta modellen passar perfekt i köket och barnrummet medan du kan njuta av en större bild i sovrummet eller vardagsrummet.

Foto: Samsung

Skapa biokänsla - hemma

Bio hemma känns både mysigt och lyxigt. Med The Premiere kan du ta med bioupplevelsen hem och den är ett måste för alla filmälskare. The Premiere är en 4K laserprojektor och möjliggör en bild upp till 130”. Den kräver ingen krånglig installation i taket utan kan enkelt ställas direkt på din mediabänk.

Foto: Samsung

Snygg var som helst

Älskar du att krypa ner i sängen och titta på en serie innan du somnar? Ett tips är att inreda sovrummet med en TV som blir en vacker del av din inredning. The Serif är en stilren designmöbel med en harmonisk utformning som är anpassad för att smälta in i ditt hem. Du kan placera den var som helst i sovrummet och den har ett löstagbart stativ.

Vill du kan du placera den på en hylla eller ett bord. The Serif är utrustad med NFC, som gör att du lätt kopplar in mobilen för att lyssna på musik eller titta på film med fantastisk bildkvalitet, tack vare QLED-teknologi.

Foto: Samsung

Innovativ design

Gillar dina tonåringar att spela i mobilen eller scrolla i sociala medier, men upplever att skärmen är på gränsen till för liten? The Sero är Samsungs mest innovativa TV som är skapad för att kunna spegla mobilen och ta del av innehållet på en större skärm.

Via den roterbara QLED-skärmen kan du ta del av ditt content både horisontellt och vertikalt. The Sero kommer med en inbyggd högtalare som ger ett fylligt ljud med en djup bas.

Foto: Samsung

Matcher & filmer – utomhus

Sommar, sol och sena kvällar på uteplatsen. Med en utomhus-TV behöver du inte gå in när du vill se en match eller njuta av en långfilm. The Terrace är en revolutionerande TV skapad för utomhusbruk med otrolig bildkvalite oavsett hur mörkt eller ljust det är utomhus.

Den har anti-reflektionsfilter som gör att du slipper störas av bländande solljus på skärmen, och QLED-teknologi som ger en otrolig bildkvalitet. The Terrace finns i storlekarna 55”, 65” och 75”. Den har inbyggd smart-TV och en väderbeständig konstruktion.

Tips! För en ännu större upplevelse kan du välja till The Terrace Soundbar. Den går även utmärkt att använda som en fristående musikhögtalare. 

Hitta TV:n som passar dig och ditt hem. Just nu pågår Samsung Lifestyle Weeks, läs mer om Samsungs breda TV-utbud och ta del av erbjudandena

*The Terrace är designad för utomhusbruk i skuggiga miljöer. Delvis exponering till indirekt solljus går bra men direkt solljus bör undvikas. Skyddet för regnstänk och damm är baserat på IP55 (International Protection Rating) standarden och fungerar i temperaturer mellan -30° till 50°C.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Samsung och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!