ANNONS

Innehåll från Samsung

Foto: Samsung

Här är första TV:n du kan använda utomhus – året runt!

Förläng vårens och sommarens dagar till max och gör din uteplats till en härlig plats att se TV på. Här är tipsen som tar underhållningen utomhus till en helt ny nivå. 

Nu slipper du välja mellan en afton i soffan eller ljumma sommarkvällar utomhus. Med Samsungs revolutionerande nyhet The Terrace kan du titta på dina favoritserier utomhus. Upplev känslan av maximal underhållning ute tillsammans med vänner och familj. Vi ger dig sex tips på hur du kan förstärka upplevelsen av dina kvällar ute i det fria – året runt.

1. Seriemaraton medan du solar

Har du tröttnat på att ligga under en handduk och titta på serier i mobilen när du är ute i solen? The Terraces skärm har ett anti-reflektionsfilter som gör att reflektionerna från solen minimeras. QLED-teknologin möjliggör fylliga färger, djupa kontratser och svärta också i miljöer med mycket naturligt ljus. Du slipper helt enkelt bli bländad av ljus som stör och får en fulländad filmupplevelse på en stor skärm.

2. Fotbollsfest

Foto: Samsung

Inför sommarens fotbollsmatcher och ljumma kvällar är det perfekt med en utomhus-TV för dig och dina vänner. Njut av fotboll på en stor skärm i världsklass som har skarpa kontraster och klara, fylliga färger. Ett tips är att välja till The Terrace Soundbar för ett optimalt ljud. The Terrace Soundbar fungerar även som fristående musikhögtalare och är även den vädertålig.

3. Stämningsfulla grillkvällar

Kombinera de härliga grillmiddagarna ute på altanen med filmvisning eller musik med hög ljudkvalité. The Terrace är smart på många sätt, du kan till exempel lyssna på musik från din mobil, knacka mobilen lätt mot TV:n och vips så spelas musiken istället från din TV.

Tips! När du köper The Terrace får du just nu en grill på köpet!

4. Filmkväll i skymningen

En fin sommarkväll kan det vara svårt att gå in även om du inte vill göra något annat än att titta på en bra film eller serie. Med Samsungs The Terrace kan du göra det utomhus, såväl på dagen som på natten. TV:n har QLED-teknologi som ger dig en otrolig bildkvalitet oavsett hur ljust eller mörkt det är utomhus.

5. Regn och spänning

Varför inte se någon gastkramande thriller under taket på uteplatsen samtidigt som regnet öser ner utanför? Eftersom väder och vind kräver lite mer av tekniken är The Terrace särskilt skyddad mot både regnstänk och damm (IP-55) i sitt vädertåliga hölje, vilket gör att den kan stå ute året runt. The Terrace tål dessutom 30 minusgrader, vilket gör den perfekt för det nordiska klimatet där temperaturerna snabbt kan växla.*

6. Spela TV-spel utomhus

Foto: Samsung

The Terrace går bra ihop med alla moderna spelkonsoller, så nu kan även dina TV-spelkvällar ta plats ute i friska luften. Väljer du till The Terrace Soundbar blir den mäktiga spelupplevelsen fulländad både när det gäller ljud och bild. Det känns praktiskt taget som att du är där.

Läs mer om The Terrace och övriga modeller här och hitta TV:n som passar dig och ditt hem

*The Terrace är designad för utomhusbruk i skuggiga miljöer. Delvis exponering till indirekt solljus går bra men direkt solljus bör undvikas. Skyddet för regnstänk och damm är baserat på IP55 (International Protection Rating) standarden och fungerar i temperaturer mellan -30° till 50°C.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Samsung och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!