ANNONS

Innehåll från Mio

4 starka trender att inreda med just nu

Nu i vår frossar vi i pudriga pasteller, naturmaterial och detaljer i metall – samt blommor förstås!

Itakt med att sommarvärmen närmar sig, brukar också inredningsinspirationen börja spira. Här är 4 tongivande inredningstrender från Mio som gärna får pryda våra hem just nu.

Pudriga pasteller

Med solen kommer ljusa färger! Den här våren och sommaren ser vi mycket dova, pudriga pasteller som balanseras med accentfärger och utmärkande detaljer i metall.

Soffan Savona finns som 2,5-sits, från 5 495 kr, och 3-sits, från 5 995 kr. Soffbordet Nero går att ha för sig själv, eller som här i kombo med ett annat, 699 kr respektive 999 kr. Stolen Kiwi kommer i flera färg- och metallkombinationer, och finns även som barstol, 699 kr.

Uttrycksfulla former

Våga gå ifrån det klassiska, och låt din inredning visa attityd och lekfullhet! Låt uttrycksfulla former få ta ton – satsa på en svängd soffa, iögonfallande design och en mix av material.

Soffan County finns i många olika utformningar och storlekar, denna 3-sits kostar 6 495 kr. Bordet Penny, med marmorskiva, finns i två olika storlekar, 1 295 kr respektive 2 495 kr.

Naturmaterial och metall

Trä och marmor är fortsatt trendiga, men vi ser också hur metall och högblanka ytor tar för sig allt mer – tänk industriell feeling. Låt serviser, grytor och bestick komma från – eller påminna oss om – naturen utanför. Här kan du hitta inspiration till husgeråd som kompletterar stilen. För maxad sommarkänsla: låt växterna flytta in! Det suddar ut gränsen  mellan ute och inne på ett ombonat sätt.

Matgruppen Chatham har en bordsskiva i massiv ek. Chatham stol är klädd i ett microfibertyg med mockakänsla. Paketpris 12 995 kr.

Textilier och blommönster

Ingenting gör en så glad som blomster! Välj mellan att bara låta några blommiga kuddar agera accent, eller gå all in på överkast, tapeter och gardiner. Ditt val av mjuka material sätter stilen i hela hemmet.

Påslakanset Secret garden, 399 kr, finns även i kingsize. Gardinen Liv finns i fyra färger, 239 kr. Kontinentalsäng Roma 160x200 har ett paketpris på  9 995 kr.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Du hittar din närmaste Mio-butik här. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Mio och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 vitvinsglas från Iittala. Köp nu!