ANNONS

Innehåll från Klarna

Så här gör du de bästa inredningsköpen – 5 smarta tips

Drömmer du om en snygg designerlampa? Eller är det en lyxig ljusstake som skulle ge ditt vardagsrum ett lyft? Att kunna lägga vantarna på den där inredningsprylen du suktat efter så länge är en underbar känsla.

Det handlar inte alltid om att flytta eller måla om, ibland är det valet av inredning som gör att ditt hem känns som nytt. Men inredning kan vara dyrt. Genom att planera dina köp ordentligt och testa nya, smarta tjänster har du chansen att göra de bästa och mest ekonomiska inredningsköpen. Här är 5 tips.

1. Planera ditt köp

Oavsett om det är en lampa, vas eller en tavla du drömmer om är det viktigt att du kan se slutresultatet framför dig. I vilket rum ska den vara? Var ska den stå? Kommer den att passa in ifall du flyttar eller byter inredningsstil? Att ha en bra plan för ditt kommande köp är smart. Det ska passa i hemmet nu, men även i framtiden.

2. Skriv en lista

Att inreda ska få ta tid, det är då du får ett vackert, personligt och harmoniskt hem. Genom att skriva listor på allt från vilken färg eller tapet du vill ha på väggarna till vilka möbler och inredningsdetaljer som ska flytta in, får du en överblick. I Klarnas app kan du skapa din egen önskelista där du kan fylla i de produkter som du är på jakt efter. 

Tack vare en önskelista i Klarnas app sparar du tid, tålamod och i bästa fall pengar.

3. Se över andrahandsmarknaden

Klassiska inredningsprylar är smarta att investera i. De håller nämligen ett högt andrahandsvärde, vilket gör att du både kan fynda dem till ett lägre pris, men också sälja dem vidare ifall du vill byta dem.

Tips! Sätt en bevakning på auktionssajter och andra marknadsplatser, på det sättet har du stor chans att kunna vara en av de första att slå till när varan dyker upp

4. Håll koll på kampanjer

Många butiker planerar in olika kampanjer över hela året och det är då du kan hitta dina drömköp till ett lägre pris. Ta hjälp av Klarnas app! När priset på varorna som du har på din önskelista sänkts får du automatiskt en notis i mobilen. 

5. Testa byteshandel

Vem vet om din väninna, kusin eller moster har just den där ljusstaken du velat ha i så många år. Kanske du har något du inte längre behöver? Passa på att ordna en byteskväll där de du bjudit in tar med sig härlig inredning som de inte behöver eller längre vill ha, och så byter ni med varandra. Ditt hem får ett lyft utan att det kostar något för dig och som bonus är ni extra snälla mot miljön. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Klarna och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!