ANNONS

Innehåll från Ifö

Spaning: Så använder vi vårt hem idag

Köket har förvandlats till kontor, vardagsrummet har blivit en plats där vi tränar. Vi tillbringar mer tid i hemmet än någonsin förut. Kolla här!

2020 har bjudit på stora förändringar för alla, på arbetet men också privat. Vi har knappt lämnat hemmet och det har medfört nya behov och krav. Hemmets alla rum har fått nya funktioner. Vardagsrumsgolvet har kanske blivit en yogastudio, köket är kontor och badrummet en plats för egentid och återhämtning. Här är tips på hur du kan göra rummen mysigare och maxa trivseln hemma. 

Köket – det nya kontoret

I köket serveras frukosten på morgonen för att sedan förvandlas till ditt hemmakontor. Försök att få till en hörna i ditt kök som är avsett för jobb för att inte förknippa dagens alla måltider med arbete. Skapa en arbetsyta där du trivs men som du kan lämna när arbetsdagen är slut. Ett tips är att plocka undan i köket innan du börjar jobba för att lättare kunna fokusera.

Toaletten - en plats för egentid 

Nu, kanske mer än någonsin, är badrummet en plats för egentid. Smit in i badrummet för att koppla av en stund helt ifred. Gör badrummet till en plats att trivas på och till din harmoniska oas för avkoppling. Med stilren badrumsinredning kan du förvandla ditt badrum till en plats där du kan stänga världen ute och njuta i lugn och ro.

Vardagsrummet - här umgås vi

Vardagsrummet är ett perfekt rum för lek, tv-häng och socialt umgänge. Ett tips är att dela av rummet och göra en lekhörna till barnen. Maxa gärna med snygg och praktisk förvaring så att barnen lätt kan städa undan leksakerna när dagen är slut.

Badrummet - ditt hemmaspa

Känner du att du behöver ta några djupa andetag och bara ha lite lugn och ro? Badrummet är ett av rummen i hemmet där många känner att de kan slappna av helt och få lite egentid. När du inte kan ta dig till ett spa får spat komma till dig. Uppdatera ditt badrum med stilrena badrumsmöbler för en härligare känsla. Badrumsinredning ger en lugn och fridfull känsla i ditt badrum. Kom också ihåg att ta in växter eller andra material från naturen för en skön atmosfär. För att du lättare ska kunna koppla av är ett tips att förvara smink, toarullar och annat i lådor så att badrummet får ett lugnare intryck. Ifö har smarta och praktiska förvaringslösningar för ditt badrum. Alla produkter är funktionella och färgpaletten neutral för att skapa harmoni. 

Garaget – hej hemmagym!

Ut med förvaringen och in med hantlar och gummiband. När gymmet inte längre är en självklar plats för träning behöver vi komma på andra lösningar. Tidigare kanske ditt garage var fullt av krukor, pulkor och ”bra-att-ha-saker”. Nu får garaget ge plats åt träningsutrustning och bli ett ställe att svettas på. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Ifö och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 vitvinsglas från Iittala. Köp nu!