ANNONS

Innehåll från ECOVACS

Fotografen Angelica Svanström: ”Den blir inget störmoment för mina estetiska ögon.”

Angelica Svanström bor med sin familj i ett hus söder om Stockholm som de just nu håller på att renovera. Här delar hon med sig av allt från inredningstips till hur hon har fått mer tid för familjen.

Influencern Angelica Svanström är fotografen som har ett stort intresse för inredning. Hon beskriver sin inredningsstil som fransk minimalistisk, men med en rustik känsla i form av detaljer. För att hinna med allt från renovering till barn och fotouppdrag ser hon till ta hjälp med sådant som underlättar familjens vardag. Nu har robotdammsugaren DEEBOT flyttat in i familjens hus.

Angelica, berätta om ert hem.

– Vi bor i en villa, cirka fem mil söder om Stockholm. När vi köpte huset var det väldigt litet, så just nu renoverar och bygger vi ut det.

Hur tänker du när det gäller inredning?

– Jag skulle beskriva min inredningsstil som fransk minimalistisk men med rustika detaljer. Jag letar efter inspiration från Pinterest, Instagram och magasin och köper helst unika möbler och inredningsdetaljer på olika auktionssajter. 

Några inredningstips du vill dela med dig av?

– Försök hitta en stil som ger dig harmoni, det ger en fin och lugn helhet. Lägg vikt på detaljerna, såsom dörrknoppar, det kan förändra ett helt rum. Glöm inte bort loppisar, där finns en massa guldkorn. 

Angelica mixar gärna loppis- och auktionsfynd med nytt.

Du har fått testa robotdammsugaren DEEBOT. Hur har den funkat hos er?

– Jag och hela familjen är väldigt positivt överraskade. Den har fungerat jättebra och perfekt för oss och vi använder den varje dag. Lova var till en början lite rädd, så vi började kalla den för Pluto. Nu går hon och klappar den titt som tätt.

Vad är det bästa med den?

– Det bästa måste ändå vara att den lyckas städa under låga utrymmen, som exempelvis under sängen eller soffan. Där kommer vi aldrig åt annars. Eftersom vi inte har några trösklar i vårt hus kan den enkelt ta sig fram i alla rum. Vi har helt och hållet slutat att dammsuga för hand nu eftersom den dessutom klarar av att göra rent mattorna – hurra!

DEEBOT OZMO 950 är en tyst robotdammsugare som hjälper till att städa ditt hem utan problem.
Angelica tycker det är positivt att designen är så diskret. ”Det blir inget störmoment för mina estetiska ögon”, säger hon.

Något mer du vill berätta?

– Först trodde jag inte att vi skulle behöva en robotdammsugare, jag hade aldrig tänkt tanken innan. Men att få hjälp med städningen på det här sättet är extremt lyxigt. Tack vare att DEEBOT både dammsuger och moppar golvet behöver jag inte längre lägga energi på att hålla golvet rent. Nu kan jag lägga den tiden på att vara med familjen eller jobba, vilket känns fantastiskt. 

 

Vill du också ha hjälp med städningen hemma? Med smarta robotdammsugaren DEEBOT OZMO 950 från Ecovacs får du tid över att göra något annat. Läs mer om den HÄR.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och ECOVACS och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!