ANNONS

Innehåll från Amazon

Klipp din gräsmatta frisk och stark – fem gräsklippare med precision

Sommaren värmer återigen efter vinterns kyla och härlig grönska tittar nu fram.

Nu är det dags att göra gräsmattan sommarfin. 

Här listar vi fem gräsklippare som är perfekt för trädgårdssäsongen.

Äntligen är sommarvärmen här, nu är det dags att ta på shortsen, vida linnebyxor och att rulla ut gräsklipparen. Men hur mår ”Gamla Bettan” där hemma? Håller hon fortfarande måttet till årets säsong? Gör hon inte det, kan det kanske vara dags att pensionera henne?

Du förtjänar att glida fram över gräset med stil och finess. Sylvassa knivar som med millimeter precision klyver grästopparna och lämnar efter sig perfektion.

Tips! Regelbunden klippning i rätt höjd är hemligheten bakom en välmående gräsmatta.

Här några av säsongens vassaste gräsklippare

Bosch Power Tools ARM 34 – tyskt maskineri i världsklass

Gräsklipparen Bosch Power Tools ARM 34 är rätt val för små till mellanstora trädgårdar. Den är lätt och enkel att manövrera, perfekt för klippning runt träd, buskar och rabatter. Denna gräsklippare är extra lämplig för kantklippning längs staket och uppfarter, för snabba och snygga resultat.

Lider du dessutom av det klassiska fenomenet att ha för många saker, men för lite plats? Vi är med dig. Tack vare sin kompakta och lätta design kan Bosch Arm 34:s stång enkelt vikas över burken efter klippning. För att spara ännu mer utrymme har Bosch gjort så att gräsuppsamlingslådan är stapelbar, för att du ska få ut så mycket som möjligt av den här gräsklipparen.

Mer info – köp här. 

Bosch Home and Garden – sladdlös gräsklippare med hög kvalitet

Söker du efter en gedigen gräsklippare som klipper gräset med millimeter precision och vill du samtidigt slippa sladdar? Då är Bosch Home and Gardens sladdlösa gräsklippare ett kap. Den är nämligen batteridriven (och har lång batteritid!). Väl värt att överväga när du står inför sommarens viktigaste val: vilken gräsklippare du ska investera i.

Mer info – köp här. 

Einhell BG-EM 1743 HW – den smidiga gräsklipparen

Den låga vikten gör elgräsklipparen smidig att hantera både vid klippning och när den ska transporteras eller flyttas. Powerdrive-motorn ger tillförlitlig klippning även vid högt gräs. Klipparen är utrustad med en gräskam som ger perfekt kantklippning vid rabatter, murar och gräskanter.

Mer info – köp här. 

Einhell GE-CM 43 Li M – den smidiga gräsklipparen 2.0

Tänk er förestående gräsklippare från Einhell, med alla bra egenskaper den har (som att den är sladdlös och batteridriven, har en millimeter precision samt är lätt att manövrera). Den enda skillnaden är att det här är årets modell. En senare uppgradering av tidigare version.

Mer info – köp här. 

Bosch Indego M+ 700 – robotgräsklipparen på allas läppar

Den här robotgräsklipparen från Bosch går under det smidiga namnet Indego M+ 700. Den kan klippa upp till tre gräsmattor, så länge inte den totala ytan inte är större än 700 m². Med Indego M+ 700 kan du dessytom fjärrstyra din gräsklippare med Bosch Smart Gardenings egna app. Du kan också – om du vill – använda Amazon Alexa eller Google Assistant för att styra Indego. Eller IFTTT för att ansluta Indego till andra smarta enheter för fullskalig automation i hemmet.

Många robotgräsklippare är fantastiska på mycket, men dessvärre svagare på att klippa snyggt kring svåråtkomliga ytor. I synnerhet runt trädgårdsmöbler. Genom att välja SpotMow-funktionen på gräsklipparen kommer du åt ytor som tidigare varit svårklippta. Dessutom är den utrustad med en BorderCut-funktion som ser till att kanten på din gräsmatta klipps i början av varje klippsession, eftersom det genererar en snyggare finish.

Mer info – köp här. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Amazon och ej en artikel av Sköna hem