ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Ellos

Ellos + What Decorates My Day – Made by Emma Johansson

/

Den stora dagen är här. Idag lanseras lampskärmarna jag varit med designat till försäljning på ellos.se. Ett samarbete som jag och Ellos fantastiska designteam har jobbat med sen förra året.

Ellos lampskärmar-3

Både jag och teamet på Ellos var överens om att det saknades mönstrade plisserade lampskärmar på marknaden. Och jag som stort fan av färg- och mönstermixar tyckte de var en perfekt profil att skapa detta tillsammans med. Och jag är beredd att hålla med! Jag har alltid sneglat på exempelvis hur man jobbar med mönster och färger i Storbritannien och kände att inredningssverige är redo för dessa energiklickar till detaljer i sina hem.

Ellos lampskärm-2
Ellos lampskärm-1
Ellos lampskärm-4
Ellos lampskärm-3

Jag har fått vara med och designa och tycka till exakt hur de ska se ut sen start ~ jag hade så många idéer och tankar kring färger och mönster och vi landade tillslut i de här fyra färgerna med samma blommiga underbara mönster.

Jag inspireras av färger och har ett kartotek med bilder på vackra färgkombinationer som jag hittar. Det kan vara ett plagg, ett nagellack eller en växt i en viss nyans. Därför föll det sig ganska naturligt för mig att skapa en kollektion med mycket färg och mönster. Jag vill att min kollektion förmedlar mycket lekfullhet samtidigt som den uppmuntrar till att våga ta ut svängarna.

Lampskärm Ellos-23

Jag är så glad och innerligt tacksam att Ellos peppade mig och var så proffsiga under hela resan och gav mig chansen att göra det här fantastiska samarbetet tillsammans med dem.

Ni hittar kollektionen Made by Emma Johansson här. Och om ni köper skulle jag bli så innerligt glad om ni taggar mig på instagram så att jag kan dela vidare era bilder.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00