ANNONS

Lärkstan – Gästrummet

/

Hej!
Hur har ni det i jullugnet där hemma? Smider ni inredningsplaner? Det hoppas jag.

Idag ska jag berätta om gästrummet i Lärkstan! Kul!

Min kund och jag visade sig ha precis samma tapetsmak. Redan på första mötet pratade vi om Thibauts coola, extravaganta men ändå så sobra Etosha, och att vi på något sätt måste jobba in den i det nya hemmet.

Jag har använt mig av den i ett annat projekt, då i ett bibliotek….

017EBDBA-5415-4621-B4B3-90A587DCB0B6

Foto: Anne Nyblaeus Inredning: Tretow Deco

9B360218-17CD-4C0C-BB85-5C16CE00295D

Foto: Anne Nyblaeus Inredning: Tretow Deco

…och som backning inuti ett skåp.

IMG_1308
IMG_1309

Det räcker såklart inte. Den här tapeten är som en underbar bok som behöver fler och fler kapitel! Dessutom behöver alla lite zebramönster i sitt liv för att hålla sig vid sunda vätskor.

När man väljer tapet är det såklart viktigt att man håller koll på färgskalan och vilka mönster man använder i övriga rum.


Zebramönstret återkommer i textilier i ett annat rum, djurtemat i barnrummet och den grå färgskalan i angränsande rum (och den grönblå fungerar med alla kulörer i bostaden). Därför känns tapeten som en naturlig utveckling av de andra rummen.

610F0B59-61E9-41ED-B3E9-B48310ECFAC6


Gaveln från Mimosa By Inka och gardinerna är i sammet (mörkläggande), och sängkläderna från Millenotti kompletterade kunden själv med – visst passar de perfekt?
    Dörren ni ser är ingången till gästrummets egna badrum – bra idé av kunden att skapa ett privat badrum åt gästerna!

Visst är det mysigt med själva konceptet gästrum? Att det alltid står ett rum färdigt åt en kompis. Tror inte ni att hela hemmet får en trevligare stämning av rummets blotta existens? Det är så kärleksfullt på något sätt.

Kram på er, och god fortsättning!
/Sofia

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00