ANNONS

Showroom – layout och hyllor

/
8B2A81DA-9B57-4494-BD62-9DEECCBD918F

www.featherhillinterior.com

SER ni den här underbara bilden?
Jag blir lite känslosam när jag ser  layouten, eftersom att jag gillar den så mycket. Symmetrin i de båda bokhyllorna, att det finns en lite alkov för skrivbordet, och ett par mysiga fåtöljer.
Så ska jag göra i mitt showroom!

0F30C044-39BB-4FA7-ABD7-0070C9666AC6

Bild: www.featherhillinterior.com

Idag hade jag Teams-möte med snickeriet Taras Hallgren & son som ska snickra bokhyllorna. Det kommer att bli så bra!


De vill helst veta färgkoden redan nu, eftersom de grundmålar innan de skickar hit hyllan för montering. En helt orimlig begäran eftersom jag är lika delar förälskad i ungefär 90 stycken kulörer just nu. Alltså slicka-på-gnugga-ansiktet-mot-och-sjunga-en-sång-förälskad. Jag kan inte välja NU, är ni helt galna?


Förmodligen blir det nåt grönblått, men jag vet att det smarta är en grå nyans eftersom det blir rätt hög ruljans på inredningsdetaljerna, och grunden måste vara lugn även när det finns lite stök. Ok, låt mig sova på saken, bara en natt till.

AD0D91A5-8FB2-4180-9C6A-6671041BA2EE

Det är mot den här väggen som hyllorna ska byggas, och som bonus får ni också den exakta höjden upp till ventilationsröret, fast ni inte har bett om det.  Det är nämligen i vägen en hel del, och hyllorna måste nå ända upp, över, och sluta dikt an mot taket.

Imorgon ska jag visa er ett gigantiskt hål i väggen! Vad ska det bli där? Cliffhanger!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00