ANNONS
PersonuppgifterCookies

L ö r d a g !

/

Tack för omtanken ni som undrat hur det gått med urinvägsinfektionen. Kan glatt meddela att jag nu mår bra igen. Pillren hjälpte ganska omgående, och i torsdagskväll åt jag allra sista tabletten. Det är en sådan skön känsla att vara ”normal” igen och slippa gå runt och känna konstant obehag.

Tänk när man mår som vanligt tar man allt för givet, när man inte mår bra då är det som ”skaver” allt man kan gå omkring och tänka på. Så nu ska jag gå runt och känna lite tacksamhet över att kroppen faktiskt både fungerar och mår bra igen.

Lördag och jag och barnen tog sovmorgon. Skönt mellan varven att INTE gå ut på en tidig morgonpromenad som jag ofta gör annars. Nu håller jag på att jobba med ett inlämningsprojekt som ska lämnas in i början av kommande vecka. Flickorna är med sin pappa på återbruket i detta nu, och Maximilian spelar hög musik uppe på sitt rum och njuter troligtvis av att han är ledig från skolan, låter så i a f.

Testar att torka ett gäng dahlior

Ikväll ska jag gå och äta på en nyöppnad italiensk restaurang här i stan. Jag och en väninna har bokat bord för två, så det blir förhoppningsvis god mat, vin och trevligt umgänge.

Vad gör du denna lördag?

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00