ANNONS
PersonuppgifterCookies

Så var det fredag igen!

/

Är så glad i denna fåtölj som flyttade in här lagom tills dess att sommarsemestern började lida mot sitt slut där i augusti. Lite smågullig tycker jag och blev lite som pricken över i, eller grädde på moset som man ju brukar uttrycka det här i rummet. Skön och väldigt bekväm att sitta i dessutom.

Ser framemot att sitta här när höstvindarna börjar vina utanför fönstren, och mörkret faller allt tidigare om kvällarna. Med en bok i handen, en kopp kaffe eller te på bordet och kanske tända kakelugnen samtidigt för extra stämning. Får dock bli med ett gäng blockljus då den tyvärr inte är godkänd att elda i. Det är synd, men den stora magnifika gamla pjäsen ger ändå en rejäl dos med mysfaktor där den står.

Fåtöljen hittar ni HÄR ni som kanske blev nyfikna på den.

,

Fåtöljen kommer från Chilli och just nu har dem 20% på sina utvalda bästsäljare bland soffor, sängar, matgrupper med mera. Om ni dessutom använder rabattkoden ”starwoman” får ni 10% rabatt på allt i butiken, och det gäller även på alla dessa redan nedsatt varor. Så priset blir hela 30% på dessa produkter. Gäller t o m  30 september.

Kika in på Chillis hemsida HÄR (kostar ju inget att kika :P) Och ska ni handla, glöm inte ange kod: starwoman i kassan.

Fredag igen! Denna vecka gick verkligen i ett nafs. Verkar inte spela någon roll om man fyller veckan med en massa aktiviteter eller tar det lugnare, för det går banne mig lika snabbt oavsett. Förstår det inte, alla säger samma sak. Till och med barnen uttrycker ganska ofta att de tycker tiden går så fort.

Trevlig helg allesammans, på återseende!

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00