ANNONS

Vecka 21

/
014

Bland det bästa med denna tid på året är väl ändå att man kan ha ytterdörren så här öppen, det älskar även katten kan jag meddela som ränner ut och in om dagarna, haha!

017

Blommorna jag fick av maken på ”vår” dag förra veckan står fint ännu. Jag tycker om denna typ av lite vilda buketter

011

Japp, solen hänger i lika fint denna måndag, som under gårdagen som ni kan se utav bilderna som jag precis knäppte av i alla hast här hemma i köket. Tänk om man kunde hänga utomhus hela dagarna när solen skiner från en klarblå himmel denna tid på året. Istället har jag hittills suttit inomhus (men då med dörren öppen som ni ser) och redigerat ett gäng bilder för ett jobb, och så har jag skickat iväg ett gäng fakturor. Lagom upphetsande med andra ord, men behövs göras det med, om man nu ska kunna betala räkningarna varje månad. Men i eftermiddag ska jag ut på promenad och därefter hänga i trädgården så länge jag kan innan solen går ner i väst.

Tänk att det är så himla kort tid kvar tills barnen går på sommarlov. Slog mig tidigare att det bara är denna, nästa och veckan efter det kvar. Denna vecka är ju dessutom en kortvecka eftersom det är Kristi himmelsfärdsdag på torsdag, efterföljt av en klämdag. Och under sista skolveckan ( vär det även ledigt på måndagen där, för då är det nationaldag, så det är bara nästa vecka kvar som är en hel vanlig skolvecka kvar.

012

Hoppas din vecka startat på allra bästa sätt, och tack för du gillar, följer och kanske även ibland lämnar en litet avtryck bland kommentarerna ♥

unnamed
2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00