ANNONS

Fredag innan advent

/
5534D969-ADEC-46F5-81E2-E198E75F78E1
C9626A76-5C66-4E90-8CDE-E55A8430A3FB

..

Hej fredag,

Är i fullgång sedan tidig morgon, som säkert många med mig. Först jobb, för att senare i eftermiddag åka på ett dygn med ett gäng väninnor ut till Märsön och Therese stuga. Tända i kaminen, äta plockmat, dricka vin och bara umgås i lugn och ro i myskläder. Ska bli riktigt härlig avkoppling såhär en fredag.

Som ni ser har adventsljusstaken nu laddats med vackra vita stearinljus och står redo för att tändas på söndag. Även köpt ett sedvanligt gäng hyacinter som placerats ut lite här och där. Den skarpögda kan även skymta att adventsstjärnorna nu kommit upp i våra fönster. Blir genast stämningsfullt bara det.

022

Hur fin är inte denna adventsljusstake förresten, från Newport och heter Blanche för den som undrar. Ha nu en riktigt härlig fredag, och adventshelg! Så hörs vi snart igen!

unnamed
11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram

@starwoman1
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00