ANNONS

Onsdagstankar

/
005

Godmorgon,

Har du sovit gott? Jag vaknade en sväng runt 02-snåret inatt, och fick kämpa för att inte famla efter mobilen i mörkret på ren automatik. Gör man det om natten kan man garanterat inte somna om, det vet jag vis av erfarenhet. Så jag låg där i dunklet och ”kämpade” mot den nästan läskigt invanda scrollande rörelsen man ofta bara gör på vissa sidor. Totalt menlöst många gånger, men det går av bara farten utan att man förstår varför, otäckt. Men jag somnade om istället ganska omgående, så tips från coachen: Kika aldrig i mobilen nattetid om du vill gå tillbaka till den där ljuva skönhetssömnen 😀

Igår var jag på musikquiz. Jag och Jens brukar köra liten date-night en gång i månaden och gå på detta. Nu var han dock sjuk igår stackaren, så det blev jag, och mina väninnor Malin och Therese som fick försöka hålla fanan uppe. Gick helt okej ändå, men han var saknad i laget. Jag tycker det är jättekul, men samtidigt är vissa delar väldigt svåra.

Någon av er som går på Musikquiz?

.

009

Förresten igår damp nya numret av Sköna Hem ner i brevlådan (nr 12). Numret där jag är med på ett litet hörn som jag nämnde häromveckan. Löp och köp om ni är nyfikna!

007

Nu jobb, och kl 12 ska jag vara med på en workshop, det blir spännande! På återseende, tack för ni kikar in här. Och glöm inte klicka i ♥ nedan om ni gillar mina inlägg.

unnamed
6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram

@starwoman1
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00