ANNONS

Dikesbuketter

/
010

Dikesbuketternas tid är här!

008

Godmorgon,Det är allt något visst med så kallade dikesbuketter som denna. Lite yviga/spretiga och denna typ av blommor är ju såna härliga överlevare. Hade man bestämt sig för att så dessa blomster hade dom säkert inte tagit sig, men fritt så sprider dom sig på de mest konstiga ställen.

Underbart ogräs om du frågar mig, älskar såna här buketter. Förresten, vem har bestämt att vissa växter är ogräs och andra är det inte? Kan någon förklara det för mig? 😀

Idag är det skolavslutning här i stan. Peppade barn som ska iväg till skolan, sista timmarna innan sommarlovet tar vid. Men det gör allt lite ont i hjärtat att för andra året i rad missa barnens skolavslutning, även om det såklart är rätt beslut av skolan i dessa tider. Men det känns tråkig att inte kunna vara med i skolan och lyssna till alla stämningsfulla små sommarvisor som varje klass brukar sjunga. Det är alltid hemligt före vad varje klass ska framföra för visa, och det tycker jag är så charmigt! Ingen av mina barn har avslöjat vad dom ska sjunga imorgon, det var big no när jag försökte luska häromsistens, haha!

Det är så stämningsfullt med alla förväntansfulla och finklädda barn, och lättade lärare som äntligen kan pusta ut efter en lång termin 😀 Man riktigt ser i deras blickar att nu är dom är i mål. Väl värda ledigheten framöver efter detta speciella år, en yrkesgrupp som ju inte alls kunnat arbeta hemifrån ♥

007

Jag som är blödig av mig, kan lätt fälla en tår på skolavslutningarna, och kommer säkert göra det även idag på skolgården när jag ska hämta barnen, även fast jag missar det mest stämningsfulla. Men ja jag kan gråta till det mesta sedan jag fick barn. Innan dess var jag inte alls blödig, men blödigheten kom som ett brev på posten tillsammans med rollen som mamma.

Njut nu denna torsdag, här strålar solen som den ska på en skolavslutning och jag ska se om jag hittar ”Den blomstertid nu kommer” på Spotify, nån stämning måste jag ha!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00