ANNONS

Som en uppskrämd panda

/
016
010
036

Hej på er,

Fy sjutton, idag var det inte mysigt att kliva ut genom ytterdörren för fem öre här i krokarna. Glad att jag äger ett par rejäla gummistövlar och en regnkappa, för utan dessa hade jag varit som en dränkt katt väl hemma från promenaden till och från barnens skola. Nu höll jag mig både torr och varm, förutom i ansiktet då det piskade på rejält med regn år ena hållet. Så pass att jag möttes av vad som synes var en uppskrämd panda när jag klev in i hallen och såg mig själv i spegeln. Hade bra mycket mera mascara under ögonen, än på om man säger så, undra hur många Enköpingsbor jag skrämde utmed vägen på morgonkvisten, haha!

Det har kommit upp gardinlängder som ni ser vid väggsnuttarna vid burspråket. Tog bara sex år att få tummen ur. Nu ställer jag mig frågan varför jag inte satt upp detta tidigare, för det blev mer ombonat, och ser mer ”färdigt” ut kan jag tycka. Så med facit i hand, vänta inte för länge om du funderar på gardiner, ofta ger det, det där lilla extra.

..

011

Och ja till er som tänker tanken, så ska jag sy/stryka upp gardinerna till exakt längd, bara inte orkat med. Kanske tar det ytterligare sex år att får till, den som lever får se 😛

21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00