ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inred med praktiska industriväggar

/

-.

.

Tjingeling,

Hur mår ni? Här rullar allt på i vanlig takt, eller ja så vanligt det nu kan bli med tanke på allt. Detta med att leva mitt i en pandemi har ju blivit vardag det också på sitt lilla udda vis.

Industriväggar har ju kommit mycket dom senaste åren, och det är faktiskt ett riktigt smart sätt att avgränsa boytan, oavsett om man önskar skärma av, släppa in mer ljus eller helt enkelt bara tycker att det är snyggt! Jag tycker det både är snyggt och praktiskt, och det passar faktiskt in både när man bor trångt och vill skilja av rummet lite utan att stänga av, och i ett stort rum som man vill dela av med rumsavdelare.

Jag kan absolut förstå varför dessa väggar blivit så himla populära, för man kan ju skapa ett rum i rummet.

.

Om jag skulle bo i en 1:a skulle jag dela av rummet på det här viset. Då blir det som ett eget litet sovrum på ena sidan och ett vardagsrum på andra, men man behåller ändå både luftigheten och ljusinsläpp. Här har man valt en ”ovanpåliggare” för rum med högt i tak. Smart att man kan bygga på hur man vill beroende på hur ens hem ser ut.

.

.

Även snyggt med dessa glasade industriväggar i badrummet, som duschvägg. Hade en gång en tanke att göra så här nere i källaren där vi har dusch vid bastun, men det visade sig att vi har för låg takhöjd där nere så det funkade tyvärr inte.

.

Riktigt snyggt är det att göra en walkin closet på detta sätt. Gäller ju bara att ha värdigt strikt ordning i garderoben när allt syns 😁 Men det kan ju samtidigt kanske vara en bra sporre att hålla just ordning om man hade haft så här snyggt!

Bilderna är lånade från Nooliliving, där man alltså hittar dessa smarta industriväggar som kan användas i hemmets alla rum & byggas i en mängd önskade sektioner.

Ta hand om er nu, och på återseende.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00