ANNONS
PersonuppgifterCookies

Stockholm Furniture & Light Fair

/

Dagens arbetsplats!

Jag till vänster och dessa härliga tjejerna jag gick på mässan tillsammans med; Hanna @hannasänglar, Josefin @josefingunhamre och Mimmie @tandläkarvillan

.

God kväll!

Ni vet när man har stora planer på att hinna med en massa innan dagen drar igång, men så rusar tiden iväg, och man hinner inte med hälften. Så var det i morse, trots att jag klev upp nästan en timma tidigare än vanligt, hann jag inte med att skriva det blogginlägg som jag hade tänkt. Men nu är jag här med ett kvällsinlägg istället för ett tidigt morgoninlägg, bättre sent än aldrig! 

Jag är inte så mycket för att springa på pressvisningar och liknande, får en massa såna inbjudningar under året, men går sällan. Men idag for jag iväg direkt efter att barnen var lämnade på skolan mot Älvsjö och Stockholm Furniture & Light Fair. Hade några pressvisningar inbokade under dagen, och resten av tiden strosade jag omkring mellan alla montrar och sektioner för att insupa diverse vackra möbler och andra roliga inredningprylar.

.

.

Min favorit på mässan blev märket New Works snygga monter! Hade kunnat plocka med mig allt hem därifrån utan minsta problem 😁 Sett mycket vitt, beige och crème. Men det fanns såklart många fler fina möbler från andra märken som stack ut lite extra.

.

.

Som denna Cocoon Lounge Chair från ATBO. Designad av Kevin Hviid & Martin Kechayas. Prislappen på 30 000 kr passar dock inte min plånbok, men drömma går ju 😛

.

Vi startade dagen med pressvisning för Design Of med grundaren Johanna Haglund (den blonda till höger) samt till vänster ser ni formgiven av Carina Seth Andersson, som designat den välkända vasen Dagg för Svenskt Tenn.

Nu har hon formgivit denna serveringsvagn Design Of Carry i brunt stå (finns även i svart) tillsammans med just Design Of. Vagnen går lika bra att ha utomhus som inomhus då den är gjord i rostfritt stål. Det gller alla deras produkter.

Allt Carina Seth Andersson rör vid verkar ju bli till storsäljare, så ska vi tippa på att även serveringsvagnen blir det samma? Japp det återstår att se, jag tycker den är snygg i det bruna 🙂

.

Detta soffbord ”Puzzle” designat av Jens Juul Eilersen från danska varumärket Eilersen fångade mitt öga lite extra, lksom stenskulpturen på bordet. Japp jag har sett många olika strukturer i inredningen på mässan, linne, keramik och mycket handgjort, och mycket organiska former.

Hetaste färgtrenden sägs vara något blått. Så ska man satsa på en enda liten grej, kör på en blå pryl, alla olika blåa nyanser går hem så ni kanske har något gammalt att rota fram och vips är ni trendigare än trendigast 😂 i lådorna och bli ”superinne” haha!

.

Snabblunch blev det hos Tarkett innan deras Pressvisning!

Hängde även med härliga Helena Lyth (@helenalyth.se) som ni kanske minns bloggade här hos Sköna Hem tidigare! Gillar Helena, alla hennes pyssel & tips är ju grymma!  

På lördag är mässan öppen för alla så är du design- och inredningsintresserad ska du ta dig ut till Älvsjö då 🙂Nu är jag tillbaka hemma sedan några timmar.

Varit på simskolan med mina små flickor, lagat sedvanlig middag till familjen och nattat dom små. Visst är det kul att komma iväg på såna här dagar ibland och träffa ”likasinnade” mellan varven, men hemma är alltid bäst! Och nu har jag varit ”social” för veckor framåt tycker jag, haha!

PS) Imorgon onsdag 5/2, kommer Bonniers bloggplattform att uppdateras med en ny driftleverantör. Så det kan förekomma vissa störningar här inne under 24 timmar, bara så att ni vet, men snart är jag tillbaka igen! DS)
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig gärna på Instagram

@starwoman1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00