ANNONS
PersonuppgifterCookies

Veckan drar igång

/

Hej måndag!

.

Godmorgon!!

Så kickar vi igång denna vecka 6. En vecka som för min del börjar om en liten stund med att hänga med Celines klass i ishallen för en skridskodag! Veckan kommer även bestå av ett besök på Stockholm Design Week för att förhoppningsvis inspireras av en massa fina inredningsnyheter 👏🏼

På onsdag har vi en 7-åring att fira med pompa och ståt, och fram till helgen har vi en ”familjemiddag” med vänner inplanerad här hemma hos oss och däremellan vanligt arbete och diverse aktiviteter för barnen om kvällarna likt alla andra veckor. Så tror nog att jag ska få även denna vecka att gå utan några större problem.

.

På tal om Stockholm Design Week, ska jag hålla span efter en fåtölj hit upp 👆🏼 Alltså denna gamla i stålkonstruktion från Hay (som står där i brist på annat)  är ju totalt oskön att sitta i. Så nu ska den ut en gång för alla 😛 Det som behövs är en sittmöbel som  är ganska låg i ryggen, inte allt för skrymmande då det är aningen trång där den ska stå, och den ska passa ihop stilmässigt med resten. Visst det finns mycket fint där ute, men ska vara skön att sitta i också, och det är nog det svåraste när fåtöljen måste ha en låg rygg.

Gillar denna (från Ellos) men frågan är hur skön den är, säkert inte särskilt.. Haha!

Tips på vad som skulle passa?

Nu måste jag packa det sista till matsäckarna, och se till att vi kommer iväg. Vi hörs!

18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00