ANNONS
PersonuppgifterCookies

Helgen i bilder!

/

Underbara dagar, så vackert väder, och vi har varit ute och njutit både igår och denna söndag!

Bland annat tagit en riktigt härlig och vårlik promenad med Maximilian som nu är piggare igen ♥

Tror han hade lite vårkänslor, för det var som att ha med en ko man sett på kosläpp om våren viss stunder då han sprang runt som ett skållat troll och tjoade, haha!

.

Tjingeling,

Hoppas att ni haft en fin helg!?!

Här har vi förenat nytta med nöje, och fått diverse småprojekt som legat och inte blivit gjorda klara. Så skönt att kunna bocka av saker på -att göra listor. Fler som gillar att skriva listor? Jag älskar det, och gör såna till det mesta. Bästa är just momentet när man stryker saken man just fått gjord, det är en riktigt skön tillfredsställelse det 😛

Klaga på vädret kan jag inte göra, både lördag och söndag har bjudit på strålande solsken, och vi har varit ute och lapat sol och friskluft båda dagarna. Hade jag inte vetat bättre hade jag tippat på att vi nu är slutet av mars, kanske t o m i början av april. Vårkänslorna har spirat och inte bara hos mig, utan även fåglarna verkar ha vaknat ur vinterdvalan, och har kvittrat för fullt när vi varit utomhus. Underbart är ordet!

.

Lördagskvällentillbringade vi i soffan framför premiären av Melodifestivalen 2020.

Dessa två tjejer var väldans peppade, dessa bilder är tagna ca 15 minuter före det drog igång, och dom hade svårt att sitta still och var allmänt uppe i varv 😉

.

Vi bullade självklart upp med massa godsaker framför programmet; popcorn, grönsaker med dip, chips, och såklart en skål med godis. Alla i familjen satt faktiskt och kollade på hela programmet tillsammans. De flesta av oss tyckte också att rätt låtar gick vidare, både direkt till final och till andra chansen!

Ni som såg premiären, vad tycker ni?

.

Och ni som undrar över denna kattkille och hans gångna helg, kan jag meddela att Caesar mest har legat och softat som vanligt och alltså inte varit på rymmen som tur är!

Hitta honom bland annat i tvättkorgen i lördagsmorse, och han var inte nöjd att jag skulle ta den sköna sovplatsen för att kila till källaren för att påbörja den sedvanliga helgtvätten.

Och sist men inte minst välkommen februari!

Så där har ni sett små glimtar från helgen. Nu ska vi krama ut det sista av helgen innan det återigen är vardag!

Ta hand om er, så hörs vi imorgon igen!

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00