ANNONS
PersonuppgifterCookies

La Casa de Papel

/

.

Nu måste jag bara ge er ett riktigt, riktig bra tips på en serie ni kan se i sommar när vädret kanske är lite sämre. Jens och jag började tillsamans se den spanska serien ”La casa de Papel” för några dagar sedan och igår kväll såg vi klart första säsongen. Kan knappt vänta på att vi ska krypa ner i sängen och se första avsnittet av säsong 2.

Serien handlar om åtta rånare som tar gisslan och låser in sig i Kungliga spanska myntverket, medan mannen som är hjärnan bakom kuppen manipulerar polisen från utsidan att genomföra hans plan. Den här serien är såååå spännande, bland det bästa jag sett i serieväg!

Någon av er som sett den? Om, vad tycker ni? 🙂

.

Så tips tips tips, ”La Casa De Papel” se den, finns på Netflix!

Nu frukostmatsalen!

Kramkram!

.

.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram

@starwoman1
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00