ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fördriva en höstkväll på bästa sättet

/

.

God kväll,

Så var denna onsdag snart till ända också! En högst medioker dag har det varit om man får säga så 🙂 Just nu; kvällsmys i soffan med tända ljus, fruktsallad, och en spännande bok, Bonde söker fru i bakgrunden. Sista barnet (läs; Maximilian) somnade för kvällen för en halvtimma sedan, och ja soffan och en läskig bok är allt man behöver en regnig onsdagskväll i oktober 😉

Laddat upp med 3 nya deckare (bästa genren om ni frågar mig!) att fördriva just såna här mörka höstkvällar med. ”Den goda dottern”, och ”Smugglaren” Inte läs dom ännu, men de verkar spännande. Och så fjärde boken i serien om åklagaren Jana Berzelius,”Pappas pojke”, sååå spännande!  Har ni inte läst Emelie Schepps böcker, gör det pronto eller önska er dom i julklapp och läs nästa år!

.

Var sååå länge sedan jag åt en fruktsallad förresten (är riktigt dålig på att äta frukt om jag ska vara ärlig) men blandade alltså ihop en idag och det är ju väldigt gott och fräscht, så vet inte riktigt varför jag inte gör det oftare än bara några få gånger om året 🙂 En c-vitamin kick kan ju aldrig bli fel heller så här på hösten!

Ha en skön kväll nu så hörs vi!

Kramar

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00