ANNONS

Om Sebastian

***

Sebastian heter jag och är 26 år. Född i Njurunda, utanför Sundsvall men bor i Stockholm i min första egna lägenhet på Gullmarsplan. Tillsammans med min pappa har jag renoverat den till min första drömlägenhet. Vi har lagt in golv, skapat ett kök från grunden och ändrat i planlösningen för att göra lägenheten så mysig som möjligt.

Bloggar om mitt liv, min vardag, om mitt hem, mina frukostar och morgonstunder som jag älskar, om hur jag inreder med mest loppis, om sommardagar på Gotland och dagar i mitt hus i Norrland. Och utöver detta, mycket mer!

Här hemma är det hela tiden en rörelse framåt – jag flyttar omkring saker o testar nytt mest hela tiden – det gör jag för att skapa ny energi och det funkar varje gång!

Vad jobbar du med? Jag är influenser/bloggare och frilans inom inredning. Tar privata inredningsuppdrag och skapar kreativt och inspirerande innehåll för varumärken och företag.

Vill du ha inredningshjälp? Maila mig vad du/ni önskar hjälp med – kort om omfattningen, är det att få hallen ombonad eller är det ett lite större eller mindre projekt? Maila så börjar vi en dialog och du får prisuppgifter. Målet är att inreda inredningsuppdragen med främst vintage.

INREDNINGSHJÄLP: inreda@sebastians.seSAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: hej@sebastians.seINSTAGRAM:@mosebackeLOPPIS-INSTAGRAM:@mosebackeloppis
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00