ANNONS
PersonuppgifterCookies

INKÖP AV NY BOK

/

Sådär, då har jag ett tillfälligt internet! Det finns Wifi i lägenheten jag hyr, men grannarna renoverar och har tydligen skadat fiber-kabeln för tredje gången och nu var den bortom räddning, så till veckan kommer dom och lagar 🙌🏼 Så länge har jag 200 GB att surfa på – så skönt att kunna kontakta omvärlden igen! 😀

Nu ska vi ta oss en promenad till bokhandeln där jag köper böcker. Vi går längs Seine och sen upp för trappan, över övergångstället och så är vi i Tuileries parken 💚

Här får inte hundar vistas i den fina parken nedanför här, men vi får gå längs alléerna på utsidan vilket också är himla fint!

Här kan vi hundägare slå oss ner och titta ut över den övriga parken, vilket heller inte är så dumt alls faktiskt.

Himla fint! Detta ligger mitt i vimlet men här i parken är det så tyst o lugnt o härligt, perfekt för en lunch, läsa eller som vi, strosa i när vi ska till bokhandeln.

Älskar att vi bara behöver gå ner till Seine och sen kan vi gå så här med kopplet i backen hela vägen till övergångsstället och sen genom hela parken också 😍 Paris är himla hundvändligt!

Nu börjar träden skifta så smått här 🍂

Vissa träd mer än andra. Älskar konceptet med stolar i parkerna i Paris, så trevligt att man bara kan slå sig ner lite var som 😀

Några kompisar som vi sprang på, alla under 2 år 🐶

Som sagt, så får vi inte gå igenom parken på något sätt, så man behöver gå ut ur parken på slutet av den här allén för att komma till allén på andra sidan parken.

Här inne får vi gå mer och det är också på den här sidan av parken som bokhandeln ligger på.

Här strosade vi tills vi kom till grinden som är närmast bokhandeln.

Då kommer vi ut i det här fina kvarteret. Nu efter att jag sett Ring Min Agent! så känner jag mig väldigt hemma i dom här kvarteren, känns som många Paris serier utspelar sig här. Bara en bit bort här, finns till exempel reklambyrån Emily in Paris jobbar på. Nu vet ni det 😉

Här har vi drömbokhandeln!

Välkomna in i en magisk värld!

Så här ska en bokhandel se ut! 😍

Lite varmt den här dagen 👅 så Herman låg och vilade i dörröppningen till innergården, medan jag letade böcker.

Kan vara här inne i timmar!!

Sen efter en stund inne bland bokens värld, kommer man ut i Parisvimlet igen 🥰 Älskar varje minut här!!

Det blev två böcker denna gång!

Denna mycket otippade bok som jag började läsa direkt, men efter 90 sidor, kände jag att det kanske inte är rätt bok att läsa just nu, när jag läser vid frukostar, på kaféer och så, och det pratas om hur vidrig djurhållningen är inom matindustrin – en väldigt viktigt bok att läsa, en ögonöppnare, men att läsa hur djur slaktas på vidriga och inte okej sätt, kräver sin stund och den stunden har jag inte just nu, men ska definitivt läsa klart den och tycker fler borde läsa den.

Min andra bok, är den bok jag nu läser och tycker är himla bra! Den sägs har förändrat tusendals liv, tycker om den mycket. Den har mycket att reflektera över när det kommer till livet och välmående, så jag ser framemot att läsa klart den nu till veckan, då får vi se vad det blir här efter. Kanske en fiktiv feelgood, för igen av dessa böcker är fiktion om vi säger så ☺️ Tips mottages gärna!

Nu ska vi ut på marknad i Bastille, äta scones på Ob-la-di och förhoppningsvis springa på en park som tillåter hundar, som vi missat i Marais-kvarteret 🍂 Ha en fin söndag!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00