ANNONS

Gröna soffbordet ☘️

/

Dags att mitt gröna soffbord får sig ett inlägg 💚 Letade länge efter en grönfärg som var gräsgrön, pigg men ändå inte skrikig som jag brukar säga att ”gälla” färger är. Till slut hittade jag den.

Provmålade faktiskt den här färgen, men tyckte till en början att den påminde om färg man målar med på dagis haha. Men så målade jag en större del och såg hur den växte när det kom skuggor och olika ljus över färgen – och ja nu har jag målat en hel del här hemma i denna pigga gröna o älskar den!

Soffbordet-9

Färgen heter Sage & Onions och görs av Little Greene och finns på Engelska Tapetmagasinet 💚

DSCF9754

Soffbordet är ett loppisfynd. Klassiskt furubord var det när jag köpte det. Beställde en marmorskiva och målade allt vitt.

Soffbordet-7

Rätt nyligen började jag förälska mig i vågiga kanter på saker, och kom på idén att göra bordet lite roligare på det viset.

Soffbordet-5

Älskar att bordet är så stort. Här går att ha massa fina saker på samtidigt som du kan ställa av dig ett glas eller som jag gör om morgnarna numer, hela min frukost för den delen.

Tycker man ska ha stora soffbord (om man kan) ☺️

Soffbordet-6

Höll på att leta efter ett nytt soffbord när jag tröttnade på det vita, det var bara vitt och rakt, kändes det inte alls roligt.

hemma-i-maj-58

Så här såg det ut!

Soffbordet-3

Och nu ser det ut så här ☘️ Det här gillar jag mer!

Soffbordet-8

Kul att se vad små förändringar kan göra med en möbel. Nu får bordet leva kvar och har blivit en piece att sätta ögonen på 💚

Sen dess har mycket saker och möbler här hemma fått några lager färg. Känns som hela lägenheten fått en vitamininjektion 😅 Älskade färger alltså!!!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00