ANNONS

Allting samtidigt!

/

Hej! Så glad att vara här inne igen 🥰 Sen sist har mina dagar varit intensiva, otroligt slitiga, inspirerande, pirriga och roliga! Har spenderat två senaste veckorna hemma med badrumsrenovering, otroligt många olika målarprojekt, omklädningsprojekt och en stor avslutande fotografering på det 😅 Pustar ut nått extremt idag!

Badrummet in progress! Visar allt snart för nu är det klart!!

Blivit många vändor till underbara Byggfabriken på Söder. Fått otrolig hjälp med färgprover, detaljer till badrummet och välbehövlig paus i allt, i deras gosiga butik 🥰

Har klätt om min dagbädd till blårutig 💙 Äntligen! Haft det projektet på att göra listan i månader – ska till en hemma hos fotografering för att få saker gjort!

Efter nästan två veckors slit stod allt klart, städat och redo för att bli fångat på bild av min bror Simon. Så kul att jobba ihop!

It’s a wrap! 🥳 Herman va så trött, men va ju tvungen att va med på porträttfoto ❤️ Sov i min famn mellan bilderna 😀

Igår sprang jag första Sjöstan-rundan på två veckor! Det var helt magiskt!! Kolsvart, krispig höstluft, nästan inga ute, jag själv med mina lurar i mörkret, springandes framåt, tänkande och bearbetande dessa två intensiva veckor 💆🏼‍♂️🥰 Så välbehövligt.

Nu ska jag pusta ut, njuta av all förändring som skett här hemma, fota allt och såklart visa er, men först ska jag gå ut på en promenad med Herman höstsolen 🍂

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00