ANNONS

Karameller till kuddar 🧡

/

Hej! Min måndag började i ordningens tecken – tvättstuga, städa, återvinna och fota ett jobb. Känns skönt att pricka av det på att-göra-listan redan på måndagen 🍂

Ni vet ju vid det här läget om bilen o allt, att kameran brann upp bland så mycket annat, så bloggen har haltat sedan i slutet på juni kan man säga – men nu ska här ändras på det. Frukost, inspiration, utflykter, projekt & hemma kommer fylla bloggen igen.

Kuddar-16

Nu ska vi spana in mina nya snygga kuddar från Chhatwal & Jonsson 🧡 älskar dom! Färgskalan, formspråket, älskar rubbet!!

Kuddar-11

Kände att jag vill ha lite mer färg även i soffan. Tycker det är så fint med vit soffa och färgstarka kuddar, blir nått otroligt krispigt i det.

Har man en soffa i mörk färg är det fint att skapa det krispet med kuddar som har vit botten – funkar lika bra! 😍

Kuddar-3

Den här röda är min absoluta favorit om jag ska säga en. Föll för den direkt – precis så rödorange som är min favorit av rött.

Kuddar-5

Inte bara färgerna som är magi med dessa kuddar, utan också materialet – är nämligen kuddfodral i linne o va jag älskar linne! 🌾

Kuddar-10

Visst blev det piggt o fint?! Lite som karameller allihop.

Kuddar-14

Rutorna är så fina med broderad kant ✨

Kuddar-9

Fällen har hamnat i soffan, brukar va på kökssoffan, men nu tror jag den får stanna kvar här – så mysigt o ligga raklång här 💆🏼‍♂️

Kuddar-13

Så vill du ha en karamell eller två till kudde, ska du spana in Chhatwal & Jonssons linnekuddar 💚 Går in i hösten med färg!

Ni med va?! Ingen vill väll ha bara beige, vitt, grått? 😬

Skoja! Finns många som inreder så – säger inget om det mer än att det inte gör mig glad eller ger mig nån energi att se sånna hem, väcker inget i mig – om ett hem är färgrikt däremot, då går jag igång, spanar in alla detaljer, hur har dom fått ihop allt så hemtrevligt? – vips så är tankarna igång och kanske börjar jag flytta omkring saker och ja… på så vis har jag nyförälskat mig i mitt hem, blivit inspirerad och upprymd. Älskar när det händer! Tack för färg! 🧡

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00