ANNONS

Septemberdagar ✨

/

September tuffar på och mina dagar består just nu mycket av målande här hemma – det målas matstolar, serveringsskåp, tavelramar och massa annat, däremellan leker jag med Herman, vi går promenader, läser min bok som jag är helt fast i, njuter av frukoststunder på dagbädden och vissa dagar rullar vi till och med ner till stan på cykel för att insupa den i septemberskrud ✨ Med andra ord rätt fina dagar, tänkte vi skulle kika lite på det:

Senaste-35

Vi vaknar upp här. Ligger och gosar en stund innan vi går upp, jag hoppar i pyjamas och sen går vi ut och går en runda i kvarteret innan Herman får mat och jag börjar med frukosten.

Mina pelargoner har inte gillat att jag varit borta så mycket i sommar… Måste ge dom lite kärlek. Vattenbad, ny jord och näring tror jag kommer göra prima 🍃

Senaste-29

Frukosten ser just nu ut så här. Persikor som får ligga framme och mogna, smakar helt otroligt i filen! 🍑

Senaste-33

Herman ligger intill och biter på en tuggpinne som oftast när jag äter frukost, eller så sover han tätt intill.

Senaste-34

Kaffet i Spodekoppen som är omöjlig att tröttna på.

Senaste-32

Läser bok två av tre i denna serie! Tvåan – sorgligare och mer livskriser och livsproblem, men det i säg tar karaktärerna vidare, vilket ska bli väldigt spännande o följa i sista delen.

Senaste-30

Kaffe och mackor först, sen filen och sist ett svep av apelsinjuicen – oftast är det så det går till 🍊

Senaste-31

Har äntligen orkat ta tag i slipandet av stolarna som va inoljade och nu är första lagret målat. Färgen tog slut, så inväntar en ny burk på posten, innan jag kan fortsätta.

Målar i färgen Heat från Little Greene. Kökssoffan ska också målas i samma och sen ska jag hitta tyg till alltihop.

Senaste-36

I fredags tog jag paus från målandet och cyklade ner till stan för att göra ärenden på NK och titta förbi Svenskt Tenn.

Lite Paris över den här restaurangen❣️

Senaste-26

Kolla vad fin dagbädd!!! 😍

Ska göra om min väldigt mycket, så kollade extra noga hur den här var sydd. Dröm! Så fint med rött till blått. Kanske ska jag måla spegeln i hallen röd, så att jag får samma färgmöte..?

Senaste-27

Bukettinspiration inför min tur imorrn när jag ska köpa blommor till alla vaserna här hemma.

Senaste-28

Efter en massa cyklande hit och dit, va det skönt att få lägga sig på husses tröja och tugga på pinne en stund.

Tittade på tyg hos Svenskt Tenn till kökssoffa och matstolar, men jag vet inte… Jag som är van att hitta mina tyger på loppis, tycker inte det känns så lockande att lägga tusentals kronor på tyg. Måste sova på saken – blir minst lika fint med en gardin på loppis för 60 pix! ☺️

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00