ANNONS

Bilen brann upp! 🍀

/

Hej!! Tänkte att det var dags att jag tittade in här. Ni som följer mig på Instagram vet ju vad som hänt, men om du inte följer där, så var jag med om en olycka den 18:e juni. Vår bil brann upp. Sanna, Reidar, jag och Herman kom ut i rätt tid – vill inte ens tänka på vad som kunnat hända. Men nu gick det som tur var, väldigt bra 🙌🏼🍀

Dock brann min kamera, dator, mobil, plånbok, allt jag packat med mig för en jobbdag på stranden, upp. Så därför har det varit lite tyst här inne. Ska köpa kamera och dator nu i dagarna, så att jag kan komma igång med bloggandet igen ☺️ Tills dess får det bli mobilbilder här inne.

Bloggar mer snart. Är uppe i norr nu och rotar i rabatterna, äter jordgubbar, tar morgondopp, visar Herman mina marker och bara njuter – mer om det snart❣️

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00