ANNONS

Mina målarprojekt 💚💛❤️

/

Nu tar vi en titt på vad jag ska måla här hemma! Känns som hela lägenheten ska målas om, men nja, inte riktigt – men går att förändra känslan i en sak, ett rum, nått otroligt genom ommålning! 🎨

Måla3

Mitt soffbord är först ut! Här har jag eller rättare sagt pappa bytt ut kanten runtom på bordet till vågig kant och så ska jag måla bordet i en pigg gräsgrön färg från Little Greene – all färg kommer från Engelska Tapetmagasinet och denna heter Sage & Onions.

Målar-projekt-17

Serveringsskåpet ska målas i Delicate Blue. En blåfärg som är som en sommarhimmel. Lite djupare än den jag målat i sovrummet. Insidan av skåpet tror jag ska vara fortsatt vitt.

Lite sugen att måla vissa snickeridetaljer med tunn pensel, i vitt eller rött, men får måla det blått först o se.

Måla-4

Här är mina nya stolar! Köpta på marketplace för 200 kronor. Ska kläs om och målas i, tror jag iallafall, färgen Heat. Samma färg som jag målat mina kökshyllor i. En intensiv orange/röd som jag tror kan bli hur fint som helst.

Plockar upp den i många tavlor på väggen. Soffan ska isåfall målas i samma den med och allt kläs i samma tyg.

Målar-projekt-5

Vidare till hallen. Här är jag sugen att måla luckorna till garderob o förvaring + kyl och frys i färgen Lemon Tree. Den görs inte riktigt rättvis på bild här, den har mer djup i sig och är inte lika ljus och intensiv.

Målar-projekt-7

Byrån i hallen ska också byta färg. Här är jag lite osäker. Tror att den ska få samma färg som soffbordet – det vill säga Sage & Onions.

Målar-projekt-4-2

Nu tänker du kanske – herregud va det ska målas!? 😮 Haha, men jag säger ju det! Vill måla allt och tror det kommer bli så fint och glatt det här!

Tamburmajoren är jag sugen att måla i samma röda som stolarna och kökshyllorna. Tror att om luckorna blir gula, kommer tamburmajoren va fin i kontrast med det röda.

Målar-projekt-6

Piedelstalen och pallen ska också byta färg. Här får vi se. Kanske blir det Eau de Nil som är en ljus grönfärg, eller något helt annat. Men nånting ska målas i den här ljusa gröna, kanske dörren in till toaletten om inte piedestal eller pall…

Målar-projekt

Sist ut i det här inlägget iallafall. Är en del ramar som ska målas också, som inte kommit med här.

Hyllorna vid matbordet ska bli smalare, fler och på båda sidor om öppningen. Dom målas i färgen Lemon Tree 🍋 Ska bli himla jobbigt o roligt det här! Återkommer med resultat allteftersom! 🍀

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00