ANNONS

När vi hämtade Herman 💚

/

Måndag och majmånads första vecka!!! Ledsen att det blev så ouppdaterat i förra veckan, men finns en anledning och han heter Herman och går på fyra ben 🥰

Berättar under inläggets gång och så kikar vi på när jag, Sanna och Reidar åkte till Knivsta och hämtade Herman:

Hämta-Herman

Herman och mamma Olga ☺️

Hämta-Herman-2

Vi alla bar munskydd vid hämtningen. Så stort ögonblick här!!! Att få träffa den jag sökt ända sedan i februari. Att jag faktiskt ska bli med hund i det här ögonblicket, det va stort!

Hämta-Herman-4

Herman busade i trädgården när vi kom och medan vi pratade med uppfödaren. Så härligt att i denna stund få se han på riktigt och inte bara på bild!

Hämta-Herman-3

Två gull i samma bild!!! ❤️

Hämta-Herman-5

Efter prat o bus gick vi in och skrev köpeavtal, fick stamtavla o allt.

Hämta-Herman-7

Mamman tvättar en sista gång efter en kiss på golvet.

Hämta-Herman-9

Det är ju lite tufft att ta valpen ifrån mamman, men i det här stadiet är dom tydligen mamman trötta och redo att gå vidare.

Hämta-Herman-8

Så det kändes lite bättre efter det.

Hämta-Herman-10

Efter att alla papper va skrivna hoppade vi in i bilen. Herman med sin nya flock – mycket intryck för den lilla.

Hämta-Herman-11

Dom ögonen!!! ❤️

Hämta-Herman-12

Väl hemma va han trött och gosade ner sig på dagbädden med sitt gossedjur och Reidar som sällskap.

Hämta-Herman-13

Första veckan har gått jättebra!! Han anpassar sig fint i storstadslivet. Han är sprallig, glad, busig, följsam och den finaste och gosigaste valp jag kunnat tänka mig.

Nu efter mer än en vecka har vi börjat komma in i rutiner med sömn, mat, lek och allt sånt. Vi går ut sista gången innan kudden vid 12 och en gång vid 06, sen sover vi till 8-9.

Han sover tätt in till och det är så mysigt!!!

Vi går upp, äter mat och går ut i trädgården en stund innan jag gör min frukost – Han sover här på kökssoffan hela morgonen medan jag äter och jobbar vid datorn. Efter det äter vi igen, busar, går på till parken, tränar eller gosar.

Hämta-Herman-14

I helgen har vi varit på Tyresö Slott och Djurgården. Han älskar att upptäcka och tycks vara orädd för vatten och det mesta vilket är himla härligt 🍀 Mer om det i veckan!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00